ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευχαριστούμε Καρολίνα!

Το Χρυσό μας κορίτσι, η Πριγκίπισσα της πισίνας, απέδειξε για ακόμη μια Παραολυμπιάδα το πόσο μεγάλη αθλήτρια είναι.  Παρόλη την ταλαιπωρία που υπέστη πριν την μετάβαση της στο Ρίο από την ίωση που την κατέβαλε κατά την διάρκεια προετοιμασίας της στο Λονδίνο που την άφησε εκτός προπονήσεων για ένα εικοσαήμερο, η πρωταθλήτρια μας έκανε το αδύνατο δυνατό.

Η αθλήτρια μας κατατάσσεται στην κατηγορία SB12 από την Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή. Η κατηγορία αυτή μεταφράζεται σε 95% απώλεια όρασης.  Λόγο της μη πρόκρισης άλλων αθλητριών από την κατηγορία της αγωνίστηκε με τις αθλήτριες κατηγορίας SB13 που μεταφράζεται σε απώλεια όρασης 90%.

Στον προκριματικό παρόλο του ότι φαινόταν καταβεβλημένη, κολύμπησε και τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 1:20.72, εξασφαλίζοντας της πρόκριση της στον τελικό του αγωνίσματος.

Στον τελικό έκανε μία συγκλονιστική κούρσα,  ένα  φοβερό δεύτερο πενηντάρι περνώντας δύο αθλήτριες δίχως να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Και όμως το πείσμα της την οδήγησε στην βελτίωση της προσωπικής της επίδοσης στα 100μ πρόσθιο κάνοντας 1:17.22  ενώ είχε 1:17.32 Παραολυμπιακό Ρεκόρ από το 2004.
 
Όλες οι αθλήτριες βρέθηκαν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της ζωής τους και η Καρολίνα στην χειρότερη και έχασε το μετάλλιο για 20 εκατοστά κατακτώντας την 4η θέση.

Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα γιατί ακόμη και στην χειρότερη αγωνιστική κατάσταση της η Παραολυμπιονίκης μας, απέδειξε από τι είναι φτιαγμένοι.

Αυτό είναι το στοίχημα για την κορυφαία μας Παραολυμπιονίκη για το Τόκιο το 2020.
 
Ευχαριστουμε Καρολίνα Πελενδρίτου!!!!

Εκ Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση

X
X