ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόνταρε σε Κύπρο και Ελλάδα στον ημιτελικό της Eurovision ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Η Κύπρος με την Τάμτα και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό απόψε (ο δεύτερος θα γίνει την Πέμπτη και μεγάλος τελικός το Σάββατο)

Προωθητική Ενέργεια

Κύπρος και Ελλάδα ψάχνουν απόψε την πρόκριση στον τελικό της Eurovision και η Stoiximan δεν λείπει ούτε αυτό το γεγονός! Η μεγαλύτερη εταιρία στοιχήματος στην Κύπρο κάνει παιχνίδι και στη διασκέδαση και σας προσφέρει σούπερ αποδόσεις και στον κορυφαίο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κύπρος με την Τάμτα και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό απόψε (ο δεύτερος θα γίνει την Πέμπτη και μεγάλος τελικός το Σάββατο). Σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι στα πρώτα φαβορί για πρόκριση στον τελικό!

Συγκεκριμένα, νίκη της Ελλάδας στον ημιτελικό δίνει 2.30 (από 2.35 την περασμένη εβδομάδα), ενώ νίκη της Κύπρου δίνει 6.00 (από 3.70 την περασμένη εβδομάδα). Τι άλλαξε στο μεταξύ; Η άνοδος της Αυστραλίας, η οποία από την τρίτη θέση στα προγνωστικά ανέβηκε στη δεύτερη (από 6.50 στο 4.00). Η Ελλάδα παραμένει πρώτο φαβορί για νίκη απόψε, με την Κύπρο τρίτο φαβορί. Τέταρτο φαβορί σταθερά η Ισλανδία με 6.50. Από εκεί και πέρα, απλή πρόκριση της Κύπρου δίνει 1.03 και της Ελλάδας 1.01.

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε για τον ημιτελικό.

Μπορείτε, επίσης, να ποντάρετε ήδη για τον τελικό! Εκεί προκύπτουν διαφοροποιήσεις στα προγνωστικά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Στα… δικά μας, η Κύπρος θεωρείται πλέον δωδέκατο φαβορί με απόδοση 50.00, αν και πριν τις πρόβες στο Ισραήλ είχε πάει ως έβδομο φαβορί. Την περασμένη εβδομάδα η απόδοση της Κύπρου ήταν 30.00 και ήταν στην ένατη θέση. Στην ενδέκατη θέση των φαβορί η Ελλάδα με απόδοση 40.00 (διατηρεί την ίδια απόδοση).

Από εκεί και πέρα, μεγάλη η άνοδος της Σουηδίας από την πέμπτη στη δεύτερη θέση με απόδοση 5.00 (από 10.00). Σταθερά πρώτο φαβορί η Ολλανδία, αλλά με απόδοση 3.50 πλέον (από 2.80). Στην τρίτη θέση η Γαλλία που δεν ήταν στην πεντάδα την περασμένη εβδομάδα, με απόδοση 5.50. Η Ρωσία από τη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον στην τέταρτη (με απόδοση 8.50 από 6.25) και το Αζερμπαϊτζάν από την τέταρτη στην πέμπτη (με απόδοση 11.00 από 9.00).

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε για τον τελικό.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X