ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιτσιπάς: «Εμαθα πολλά από τον Φέντερερ και τον Ναδάλ»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη συνύπαρξή του με τους δύο θρύλους του παγκοσμίου τένις στην team Europe του Laver Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρώτο μισό της σεζόν έκανε φανταστικά πράγματα στα κορτ και ανάγκασε όλο τον πλανήτη να υποκλιθεί στα πόδια του.

Επιτυχίες που τον έφεραν στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης και του έδωσαν μια θέση δίπλα στους θρύλους του παγκοσμίου τένις, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ στην team Europe του Laver Cup, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Γενεύη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συνύπαρξή του με τους δύο GOAT και τα… μαθήματα που πήρε από τους δύο «δασκάλους» του αθλήματος.

«Νιώθω ότι μπορώ να μάθω πολλά από αυτούς τους δύο. Με δίδαξαν πράγματα που δεν μπορεί κανείς άλλος να μου μάθει. Πήρα πολλές συμβουλές από τον Φέντερερ, πριν παίξω τον πρώτο μου αγώνα στο Laver Cup.

Ακουσα προσεκτικά τις οδηγίες του και προσπάθησα να τις εφαρμόσω κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν βάλεις στο παιχνίδι σου όσα σου λένε αυτοί οι δύο τενίστες, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Σε βοηθάνε πάρα πολύ. Δεν σου λένε πολλά, αλλά σου λένε ότι πραγματικά θα σε βοηθήσει. Είναι πολύ αποτελεσματικές οι συμβουλές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τενίστας.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X