ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σάκκαρη: «Ο Αντετοκούνμπο είναι μακράν ο αγαπημένος μου αθλητής»

Η Μαρία Σάκκαρη εξήγησε γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι για εκείνη το Νο.1 και πώς εμπνέεται από τον Έλληνα σούπερ σταρ!

«Η κατάκτηση του Euro 2004 ήταν κάτι απίστευτο για τη χώρα μας και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει σύντομα, γιατί η ομάδα που είχαμε τότε ήταν καταπληκτική και ενέπνευσε πολλούς αθλητές γενικώς», είπε αρχικά η Μαρία, όταν δημοσιογράφος τής θύμισε ότι ο Μάρκος Παγδατής εμπνεύστηκε από τον θρίαμβο της εθνικής Ελλάδας.

«Εμένα προσωπικά με εμπνέουν πολλοί αθλητές, αλλά κυρίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Λόγω της ιστορίας του και του background του, για το πώς ξεκίνησε, το πώς η οικογένειά του επιβίωσε στην Ελλάδα. Και μετά ολόκληρη η καριέρα του. Για μένα είναι πρότυπο και μακράν ο αγαπημένος μου αθλητής. Αυτό που κάνει μέρα με τη μέρα σε εμπνέει».

Και κατέληξε: «Σίγουρα ασχολούμαστε με τελείως διαφορετικά αθλήματα, αλλά με κάνει να πιστεύω ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε αν δουλέψεις σκληρά, όπως εκείνος. Αν πιστεύεις και έχεις το πάθος και το μαχητικό του πνεύμα. Για μένα είναι το Νο.1»

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X