ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδεύει για κεκλεισμένων των θυρών το Roland Garros

Αυτό προκύπτει από γαλλικά ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών

Οι διοργανωτές του Παριαζιάνικου Major, ανακοίνωσαν την Κυριακή πως θα δοθούν πίσω τα χρήματα σε όλους όσους αγόρασαν εισιτήρια για τη φετινή διοργάνωση (20/9 – 4/10).

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Μπερνάρ Γκουιντιτσέλι, όλα είναι ανοιχτά για τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά, μιας και οι εξελίξεις στον κόσμο όσον αφορά τον κορονοϊό είναι καθημερινές και απρόβλεπτες.

“Δεν έχουμε αποκλείσει καμία παράμετρο. Εξετάζουμε τα πάντα. Περιμένουν τη φετινή διοργάνωση εκατομμύρια άνθρωποι, όμως δυστυχώς, είναι πιθανό το Roland Garros 2020 να γίνει χωρίς κόσμο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της FFT.

“Αν αποφασιστεί τελικά να γίνει η διοργάνωση χωρίς κόσμο, τότε θα πρέπει να οργανώσουμε καλύτερα τα τηλεοπτικά μας συμβόλαια για φέτος. Θα μας λείπουν έσοδα από 500.000 ανθρώπους. Όσοι περίπου έρχονται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις μας δηλαδή”, επεσήμανε στη συνέχεια.

Για να ολοκληρώσει λέγοντας:

“Βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με τον Πρόεδρο της ΑΤΡ, τον Πρόεδρο της WTA και τον Πρόεδρο της ITF, για να μπορέσουμε να εξετάσουμε κάθε πιθανή ενέργεια που μπορούμε να κάνουμε ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του φετινού RG. Την επόμενη εβδομάδα, θα ανακοινώσουμε κάποια πράγματα που θα μας αφορούν όλους”.

Πηγή: tennis24.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X