ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Υόρκη: Ακυρώνονται όλα τα μεγάλα events

Tα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα

Η πανδημία καλπάζει στις ΗΠΑ και αυτό επηρεάζει πολύ τη ζωή των Αμερικανών αλλά και τα προγραμματισμένα events.

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, ανακοίνωσε την Πέμπτη πως όλα τα μεγάλα δημόσια γεγονότα που απαιτείται άδεια για να πραγματοποιηθούν, ακυρώνονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένου της μεγάλης παρέλασης “West Indian Day Parade” και της γιορτής του San Gennaro.

Η Νέα Υόρκη κάνει μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει στην κανονικότητα, ωστόσο τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα (584 επιπλέον την Πέμπτη και συνολικά 399,000) και αυτό δυσχεραίνει την προσπάθεια των κυβερνώντων.

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου, εγείρονται ερωτηματικά σχετικά με την διεξαγωγή του Αμερικανικού Όπεν που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου, χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Επίσης, αυτή την εβδομάδα, η USTA ανακοίνωσε την ακύρωση και των πέντε ITF τουρνουά που ήταν προγραμματισμένα για τον Αύγουστο.

Πολλοί τενίστες έχουν ήδη εκφράσει τις ανησυχίες τους για την κατάσταση στις ΗΠΑ και περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η πανδημία προκειμένου να πάρουν την απόφαση και να ταξιδέψουν για τα δύο μεγάλα τουρνουά, Cincinnati Masters και US Open που θα διεξαχθούν αμφότερα στο Flushing Meadows.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ διατηρούν στάση αναμονής ενώ ο Αλεξέι Πόπιριν έχει ήδη αποφασίσει να μην ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.

Από την άλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν.

Πηγή: tennis24.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X