ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην μάχη Τραΐκοβιτς και Ευαγγελίδου

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον δεύτερο του δυνατό αγώνα, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, θα πραγματοποιήσει ο Μίλαν Τραΐκοβιτς (6 Φεβρουαρίου 2019).

Ο πρωταθλητής μας θ’ αγωνιστεί στην Πολωνία, στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου του Τόρουν, που φέρει την επωνυμία Copernicus Cup. Ο Τραΐκοβιτς, ο οποίος με την εμφάνισή του στο Βαλ ντε Ρεΐγ (Παρίσι) επιβεβαίωσε την καλή του αγωνιστική κατάσταση, θα κυνηγήσει οπωσδήποτε μια επίδοση καλύτερη από τα 7.64, χρόνο που πέτυχε στο Βαλ ντε Ρεΐγ.

Η Ναταλία Ευαγγελίδου ετοιμάζεται για τα δύο τεστ της στον κλειστό στίβο, από τα αποτελέσματα των οποίων θ’ αποφασίσει αν θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης ή όχι.

Η πρωταθλήτρια μας θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στις 10 τρέχοντος μήνα, στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στο Μετζ (Γαλλία), όπου θα τρέξει στα 800 μέτρα. Στις 13 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί σε διεθνές μίτινγκ κλειστού στην Ιρλανδία, στο Άθλοουν, όπου θα λέβει μέρος στην κούρσα των 1.500 μέτρων.

 

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Χάρη στο καταπληκτικό σπριντ της Ντίνας Ασερ-Σμιθ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε 100 και 200 μέτρα, η Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε ...
24sports team
 |  ΣΤΙΒΟΣ
X