ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις τυχεροί ακροατές του ΣΠΟΡ FM 95.0 έζησαν το Back Stadium Tour

Έζησαν την εμπειρία ενός αγώνα Europa League από μέσα στο ΓΣΠ

Στα… άδυτα του ΓΣΠ μπήκαν το βράδυ της Πέμπτης (20/09) τρεις τυχεροί ακροατές του ΣΠΟΡ FM 95.0, οι οποίοι ακολούθησαν το Hankook Back Stadium Tour, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ζυρίχη. Ο Αντρέας και η Βασούλα Γεωργίου, καθώς και ο Νικόλας Χατζηγιαννακού, έζησαν μια μοναδική VIP εμπειρία αφού κέρδισαν σε σχετικό διαγωνισμό του ΣΠΟΡ FM 95.0 και της εταιρείας Καποδίστριας, εισαγωγέα – διανομέα των ελαστικών Hankook στην Κύπρο.

Το τουρ, το οποίο έχει αποκλειστικά η Hankook ως Επίσημος Χορηγός του UEFA Europa League, ξεκίνησε από την αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου, συνεχίστηκε στο High Definition OB Van – αιχμή του δόρατος της τηλεοπτικής παραγωγής -, ακολούθησε κάθοδος στο «-1», διέλευση από τη μικτή ζώνη όπου οι ποδοσφαιριστές δίνουν συνεντεύξεις μετά τον αγώνα, μετάβαση στο χώρο εργασίας των φωτογράφων και από εκεί είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που οι τερματοφύλακες έβγαιναν για προθέρμανση.

Οι τρεις τυχεροί ανέβηκαν στο άνω διάζωμα της δυτικής, φιλοξενήθηκαν από την Hankook στο VIP Area της UEFA και απόλαυσαν τον αγώνα από τις θέσεις των VIP.

Τα ελαστικά Hankook είναι ο μακροβιότερος χορηγός του UEFA Europa League και έχουν κατ’ αποκλειστικότητα το δικαίωμα διεξαγωγής του Back Stadium Tour. Τα ελαστικά Hankook εισάγει και διανέμει στη Κύπρο η εταιρεία Καποδίστριας.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X