ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα insides Φυσικής Κατάστασης & Αποκατάστασης από έναν κορυφαίο

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» βρέθηκε φιλοξενούμενος ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κώστας Χατζηχρήστος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον… αέρα του ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» με Ανδρέα Βιολάρη βρέθηκε φιλοξενούμενος ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κώστας Χατζηχρήστος, ο οποίος 23-24 Ιουνίου θα βρεθεί στην Κύπρο, για το Σεμινάριο Strength, Condition & Rehab που φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, διοργανώνεται από το Eshopforsports, με την επιστημονική επιμέλεια του Performance 22.

«Όσοι παρευρεθούν στο σεμινάριο θα μπορέσουν να ακούσουν και να δούνε στην πράξη πως αντιμετωπίζουμε θέματα που προκύπτουν, στους τομείς της εκγύμνασης και της αποκατάστασης. Διότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη θεωρεία και σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στις ομάδες ή στις χώρους άθλησης, διότι το σεμινάριο δεν αφορά μόνο αθλητές» σημείωσε ο κ. Χατζηχρήστος.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως «πράγματα που εφαρμόζουμε στην πράξη πάνε και λίγο κόντρα σε αυτά που διαβάζουμε στα βιβλία».

Σημείωσε επίσης πως «θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση μικρές ηλικίες, διότι βλέπουμε ότι και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ υπάρχει ενδιαφέρον για το πώς μπορείς να γυμνάσεις αυτά τα ταλέντα που εμφανίζονται στα διάφορα αθλήματα, καθώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν προγράμματα προσαρμοσμένα στις ηλικίες.

Μιλώντας γενικώς για τη φυσική κατάσταση είπε ότι «χωρίς αυτήν δεν μπορείς να παίξεις. Το σώμα είναι ένα εργαλείο που πρέπει να είναι καλά συντηρημένο, ώστε να μπορεί ο αθλητής να μεταφέρει στο γήπεδο το ταλέντο του. Όσο ταλέντο και να έχεις, αν το όχημα σου δεν αποδίδει τα μέγιστα, δεν θα μπορέσεις να εκφράσεις το ταλέντο σου».

Περισσότερα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 23-24 Ιουνίου. Πληροφορίες στο www.eshopforsports.com  και στο τηλέφωνο 77776100.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X