ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΠΟΡ FM 95 και Demetriou stores για ένα PORTABLE BASKETBALL SYSTEM LIFETIME STREAMLINE αξίας €390

Ο διαγωνισμός θα τρέχει στις εκπομπές PRESSING & ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μέχρι και τις 14 Ιουνίου

Ο ΣΠΟΡ FM 95 σε συνεργασία με το κατάστημα Demetriou Stores δίνουν τη δυνατότητα σ’ έναν τυχερό ακροατή του ΣΠΟΡ FM 95 να διεκδικήσει και να κερδίσει μια φορητή μπασκέτα LIFETIME STREAMLINE αξίας €390.

Η φορητή μπασκέτα διαθέτει ταμπλό Shatterproof Fusion 111,75cm με τηλεσκοπική ρύθμιση ύψους που προσαρμόζεται από 2,28m έως 3,04m ύψος. Περιλαμβάνει επίσης ένα Classic Rim με δίχτυ παντός καιρού και φορητή βάση streamline 45 λίτρων, για μέγιστη σταθερότητα. Αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και κάθε ανερχόμενο μπασκετμολίστα J

Ο διαγωνισμός θα τρέχει στις εκπομπές PRESSING & ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μέχρι και τις 14 Ιουνίου όπου θα γίνει και η κλήρωση στην εκπομπή PRESSING.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη #DEMETRIOU, ονοματεπώνυμο, πόλη και ηλικία.  

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τα Demetriou stores για τα φανταστικά δώρα τα οποία μας δίνουν για να προσφέρουμε στους ακροατές μας!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα demetrioustores.com/play μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα που έχουν να κάνουν με το δώρο μας. Επίσης μπορείτε να βρείτε ότι πληροφορίες που θέλετε στην επίσημη σελίδα στα social media @demetriouplay

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση