ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζέιμς Μπράουν - Ήταν τελικά δολοφονία o θάνατός τους;

«Πέθανε εκείνο το βράδυ και αναρωτήθηκα

Το ενδεχόμενο ο θάνατος του τραγουδιστή της σόουλ Τζέιμς Μπράουν, ο οποιός πέθανε το 2006, να οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια θα εξετάσει εισαγγελέας στην Ατλάντα, μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι έχει αποδείξεις για αυτό.

Ο εισαγγελέας Πολ Χάουαρντ δήλωσε στο CNNi ότι με την ομάδα του θα πάρουν συνεντεύξεις από άτομα που δεν κατονόμασε, και θα εξετάσουν τις πιθανές αποδείξεις προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μεγάλης κλίμακας έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μπράουν.

Ο Τζέιμς Μπράουν πέθανε σε νοσοκομείο της Ατλάντα στις 25 Δεκεμβρίου του 2006 σε ηλικία 73 ετών. Το πιστοποιητικό θανάτου του ανέφερε ως αιτία θανάτου την καρδιακή προσβολή και την παρουσία υγρού στους πνεύμονές του. Ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, ωστόσο, το 2017 με συνέντευξή του στο CNNi διατύπωσε ερωτήματα σχετικά με το τι προκάλεσε αυτά τα δύο γεγονότα και αναρωτήθηκε ανοιχτά αν ο ξαφνικός θάνατος του Μπράουν προκλήθηκε από κάποια τοξική ουσία.

«Η κατάστασή του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα», είχε πει ο Μάρβιν Κρόφορντ. «Ήταν ένας ασθενής για τον οποίο δεν "έβλεπα" ότι θα μπορούσε να υποστεί καρδιακή προσβολή... Αλλά πέθανε εκείνη το βράδυ και αναρωτήθηκα "τι πήγε λάθος σε αυτό το δωμάτιο;"».

Το 2019 το CNN έκανε μια σειρά από ρεπορτάζ για τις συνθήκες θανάτου του Μπράουν επικαλούμενο τις μαρτυρίες 13 ανθρώπων, οι οποίοι ζητούσαν τη διεξαγωγή νεκροψίας και το άνοιγμα νέας εισαγγελικής έρευνας. Ανάμεσά τους ήταν ο μάνατζερ του Μπράουν, ο γιος του, Ντάριλ, η τελευταία σύζυγός του, αλλά και η γυναίκα η οποία συναντήθηκε με τον εισαγγελέα της Ατλάντα την Τετάρτη.

Πηγή: cnn.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X