ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Το τρυφερό μήνυμα του Νεκτάριου στην Κωνσταντίνα

Γιορτάζουν 5 χρόνια γάμου!

H 11η Σεπτεμβρίου είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην ζωή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου αφού σαν σήμερα, 5 χρόνια πριν, η Κύπρια παρουσιάστρια και ο άντρας της ζωής της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Όπως μάλλον θυμάστε, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Σεπτεμβρίου του 2014. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Άγιου Σώστη στη Μύκονο ενώ ακολούθησε πάρτι στην παραλία της Παράγκας. Ένα περίπου χρόνο μετά, η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή και από την ημέρα εκείνη και έπειτα, φαίνεται πως η ίδια έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας αφού συνδυάσει την οικογενειακή πληρότητα, μαζί με την επαγγελματική.

Με αφορμή την επέτειο γάμου τους, ο Νεκτάριος το πρωί της Τετάρτης θέλησε μέσω μιας ανάρτησής του να δείξει δημόσια όσα αισθάνεται για την Κωνσταντίνα του. "Απλά αγαπώ αυτή τη μέρα και νιώθω ευγνώμων για όσα ζούμε από τότε προχωρώντας μαζί... Απλά “Σε θέλω εδώ. Αντικριστά»...11.9.14", έγραψε ο ποδοσφαιριστής και δημοσίευσε μια εικόνα από την λαμπερή ημέρα του γάμου τους.

Δείτε την συνέχεια και τις φωτογραφίες στο must.com.cy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X