ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «πήρε» με την Κάλια η Kωνσταντίνα - «Έχω πέσει από τα σύννεφα… λυπάμαι» (vid)

«Στην Κύπρο για να πετύχεις πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας στα καλλιστεία»

Τα «πήρε» κυριολεκτικά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την Κάλια Ελευθερίου!

Αφορμή ήταν συνέντευξη που παραχώρησε η Κάλια, η οποία φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, σε ελληνικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα η Κάλια ανάμεσα σε άλλα δήλωσε, «στην Κύπρο για να πετύχεις πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας στα καλλιστεία. Δεν έκανα τίποτα από τα δύο. Μου άρεσε η τηλεοπτική παραγωγή, κατάλαβα ότι έχω φωτογένεια και είμαι εδώ σήμερα. Ό,τι έχω κάνει το κατάφερα μόνη μου».

 

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Αυτό σκέφτηκε και η Κωνσταντίνα απαντώντας φανερά εκνευρισμένη στην Κάλια, μέσα από την εκπομπή της.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα… Αυτό με φωτογραφίζει και εμένα και τη Χριστιάνα και τη Μαρία. Επειδή με φωτογραφίζει θέλω να απαντήσω. Δεν είμαι υποχρεωμένη αλλά οφείλω να προστατέψω κάποιες γυναίκες. Μια κατηγορία γυναικών, οι οποίες ούτε εμείς καταφέραμε τα πράγματα στη ζωή μας με το πορτοφόλι του πατέρα μας, ούτε με το όνομα του άντρα μας. Δουλεύω δέκα χρόνια από το πρωί μέχρι την νύχτα, δέκα χρόνια πριν, που ούτε καν ήξερα τον Νεκτάριο. Με τον ζήλο τον δικό μου, την εργατικότητά μου και δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτήν την δήλωση της Κάλιας…», αυτά είναι μερικά από τα όσα είπε η Κωνσταντίνα.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα τόσο με το πώς απάντησε η Κωνσταντίνα αλλά και το πώς τοποθετήθηκαν οι συνεργάτες της.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X