ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε θα πάρει διαζύγιο η Πάολα από τον πρώην άντρα της;

«Με τον Φώτη θα πάρουμε διαζύγιο...»

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες η Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη από τη «Φωλιά των Κου Κου» να δίνει το «παρών» και φυσικά να συνομιλεί με την τραγουδίστρια.

Μετά από δέκα χρόνια η Πάολα κάνει Χριστούγεννα στην πόλη της τη Θεσσαλονίκη κι είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. «Ήθελα πολύ να ‘ρθω στη Θεσσαλονίκη… Δεν έχω φάει ποτέ Χριστούγεννα σπίτι μου. Γυρνάω πολύ αργά από το μαγαζί και προτιμώ να κοιμηθώ γιατί έχω δουλειά και την επόμενη μέρα» είπε στην κάμερα.

Ο Στέφανος δε γινόταν να μην την ρωτήσει για την κόρη της που είναι σήμερα 16 ετών. «Η Παολίνα θα ακολουθήσει ό,τι γουστάρει και νομίζει πως πραγματικά είναι δικό της. Είναι καλή μαθήτρια, είναι καλή σε ό,τι κάνει είμαι πολύ περήφανη για την Παολίνα μου» είπε.

Απάντησε και για τον αν κάποια στιγμή πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της και μάνατζερ της Φώτη Ζογγλοπίτη. «Με τον Φώτη θα πάρουμε διαζύγιο μόνο όταν θέλει ένας από τους δύο να παντρευτεί. Γιατί να κάνουμε τσάμπα έξοδα;» απάντησε στον Στέφανο με το χαρακτηριστικό της χιούμο. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως αυτή την περίοδο είναι σε σχέση, λέγοντας πώς: «Να ξέρετε ότι πάντα θα έχω σχέση και πάντοτε, πρώτα ο Θεός, θα είμαι καλά… Είμαι ανασφαλής αν δεν έχω έναν άνθρωπο κοντά μου!».

Πηγή: star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X