ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Ο Οικονομόπουλος πέταξε στον δρόμο την Αραβανή»

Τώρα αν αυτό ισχύει ή όχι, μόνο οι δυο τους το γνωρίζουν...

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, το τελευταίο διάστημα ακουγόταν έντονα ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή δεν είναι πια ζευγάρι, ωστόσο μια κοινή τους δημόσια εμφάνιση διέψευσε τις φήμες χωρισμού.

Ωστόσο αυτή τη φορά, ο χωρισμός τους είναι οριστικός αφού τα γεγονότα αυτό μαρτυρούν. Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, οι δυο τους έκαναν ξεχωριστά Πάσχα ενώ στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στη Θεσσαλονίκη, η Ευαγγελία Αραβανή έλαμψε διά της απουσίας της. Λίγες μέρες μάλιστα μετά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, κυκλοφόρησε δημοσίευμα που αποκαλύπτει την αιτία χωρισμού του ζευγαριού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao!, ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή ήταν το κερασάκι στην τούρτα που έγινε η αφορμή για να έρθει και το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο χωρισμός τους ήταν αρκετά άσχημος, αφού ένα βράδυ μετά από έναν μεγάλο καυγά, ο τργαουδιστής πέταξε κυριολεχτικά έξω την παρουσιάστρια από το σπίτι που συγκατοικούσαν τον τελευταίο καιρό.

Και ενώ μέχρι στιγμής κυκλοφορούσαν οι φήμες που ήθελαν η αιτία του χωρισμού να αποτελεί το γεγονός ότι η Ευαγγελία ήθελε να παντρευτούν και ο Νίκος όχι, το συγκεκριμένο άρθρο κάνει λόγο για αγανάκτηση της παρουσιάστριας εξαιτίας της κυκλοθυμίας του τραγουδιστή. "Εκεί που ήταν ήρεμοι και περνούσαν καλά ξαφνικά με ασήμαντες αφορμές ξεσπούσαν οι καυγάδες, επειδή κάτι τον ενοχλούσε, και οι καυγάδες αυτοί έπαιρναν απρόβλεπτες διαστάσεις".

Τώρα αν αυτό ισχύει ή όχι, μόνο οι δυο τους το γνωρίζουν... ωστόσο εμείς παραδεχόμαστε ότι η κυκλοθυμία και η άσχημη συμπεριφορά είναι βασική αιτία χωρισμού.

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X