ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«O Johnny Depp με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Κόντρα μεγατόνων δίχως τέλος

Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στον Johnny Depp και στην Amber Heard. Σε απάντηση στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που της έκανε o Johnny Depp, η Amber Heard μίλησε εκ νέου για τη βία που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της, κάνοντας μάλιστα αρκετές σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός ουκ ολόγες φορές έχει αναφερθεί στον Depp ως "το Τέρας", ισχυριζόμενη ότι εκείνος δεν θυμόταν την κακοποίηση λόγω του αλκοόλ και των ναρκωτικών.

Σύμφωνα λοιπόν με την Heard, τον Δεκέμβριο του 2015, ο star την άρπαξε από τα μαλλιά και το λαιμό, τη χαστούκισε στο πρόσωπο και ούρλιαξε, "θα σε σκοτώσω, με ακούς;". Στη συνέχεια την έσυρε σε ένα κρεβάτι και ξεκίνησε να τις ρίχνει γροθιές στο κεφάλι, σπάζοντας το ξύλο του κρεβατιού.

"Για λίγο, δεν μπορούσα να φωνάξω ή να ανασάνω. Ανησυχούσα ότι ο Johnny είχε πάθει black out και δεν είχε συναίσθηση της ζημιάς που προκαλούσε, και ότι θα μπορούσε πραγματικά να με σκοτώσει", είπε η Heard.

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε αν όντως όλα αυτά ισχύουν και ποιος από τους δυο έχει δίκαιο, ωστόσο αν πράγματι συνέβει κάτι τέτοιο... παρά την περίεργη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, είναι τραγικό.

 

Πηγή: must.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X