ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Μετά τον άγριο καβγά, ξανά μαζί Αραβανή και Οικονομόπουλος;

«Ο Νίκος κυριολεκτικά πέταξε έξω την Ευαγγελία»

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους και πλέον βαδίζουν σε ξεχωριστούς δρόμους. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα πολλά γράφτηκαν για τη σχέση του πρώην ζευγαριού, αφού μετά τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν στη σχέση του, προσπάθησε να τα βρει και πάλι, αλλά μάταια.

Την Τετάρτη 15/5 όπως σας έχουμε πει, κυκλοφόρησε η είδηση που οι ήθελε τους δυο τους να έχουν τσακωθεί πολύ άσχημα... σε σημείο που ο Νίκος κυριολεχτικά πέταξε έξω την Ευαγγελία από το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί. Λίγο μετά από την δημοσιοποίηση αυτής της είδησης και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε ακόμη μία αποκάλυψη για την σχέση των δυο.

«Πολλά γράφτηκαν για το χωρισμό. Από αυτή την εκπομπή είχαμε πει ότι χώρισαν και η Ευαγγελία πήγε στο σπίτι της στον Κορυδαλλό. Μην σας παραξενέψει αν τους δείτε ξανά μαζί, γιατί δεν έχουν βγάλει μαχαίρια. Έγινε μία προσπάθεια επανασύνδεσης και έρχομαι εγώ να σας πω πως δεν τράβηξε. Δεν έχουν βγάλει μαχαίρια, αν βρεθούν στο δρόμο θα πουν γεια. Άλλα τα θέλω του ένα, άλλα τα θέλω του άλλου», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X