ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με έπεισε πως χρειαζόταν να νιώσει το στήθος μου»

Η Ellen DeGeneres μίλησε για πρώτη φορά για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατριό της

H Ellen DeGeneres μιλώντας σε επεισόδιο της σειράς του David Letterman στο Netflix, "My Next Guest Needs No Introduction", μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχτηκε ως έφηβη από τον πατριό της και κατάφερε να μας συγκινήσει όλους.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το τραγικό αυτό συμβάν ξεκίνησε όταν η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
"Μου είπε όταν [η μαμά μου] ήταν εκτός πόλης πως ένιωσε έναν όγκο στο στήθος της και χρειαζόταν να αγγίξει το στήθος μου", αναφέρει η DeGeneres στη συζήτηση με τον Letterman. "Τελος πάντων, με έπεισε πως χρειαζόταν να νιώσει το στήθος μου και μετά προσπάθησε να το κάνει ξανά άλλη στιγμή και μετά ξανά", είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Ellen μάλιστα διευκρίνησε ότι στόχος της δημόσιας αναφοράς του συγκεκριμένου και άκρως προσωπικού ζητήματος είναι να δώσει δύναμη σε άλλες γυναίκες και κορίτσια που πιθανώς να βίωσαν ή βιώνουν κάτι αντίστοιχο. "Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί, ξέρεις, δεν το έκανα, ήμουν πολύ αδύναμη για να με υπερασπιστώ, ήμουν 15 ή 16", είπε η DeGeneres. "Είναι μία πραγματικά απαίσια, απαίσια ιστορία και ο μοναδικός λόγος που θα μπω", είπε η ίδια ανάμεσα σε άλλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η DeGeneres είχε μιλήσει πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον πατριό της, ο οποίος δεν ζει πλέον, σε μία συνέντευξη με το Allure το 2005.

Πηγή: must.com.cy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X