ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κύπρια ηθοποιός συγκλονίζει: «Η εκπρόσωπος της παραγωγής δεν μου έδωσε συλλυπητήρια» (Vid)

«Ήταν η μόνη φορά που δεν μπορούσα. Ήταν η μόνη φορά που τους χρειάστηκα...»

Όπως η ίδια λέει στόχος της μέσα από το βίντεο είναι να κάνει μαθήματα ανθρωπιάς.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στον θάνατο του παππού της και στην έλλειψη συμπαράστασης με την οποία ήρθε αντιμέτωπη δηλώνει: '"Μετά από 15 μέρες στην εντατική με πήραν τηλέφωνο οι δικοί μου άνθρωποι ενώ ήμουν σε γύρισμα να τρέξω και να πάω κοντά στον παππού μου. Εννοείται πως έφυγα. Πάνω στον πανικό μου και στο σοκ μου δεν καταλάβαινα και πολλά.

Τελικά, δεν πρόλαβα να δω τον παππού. Τον χάσαμε στην διαδρομή ενώ έτρεχα να τον προλάβω. Ωστόσο ενώ παρακάλεσα την παραγωγή να μου αφαιρέσουν σκηνές για την επόμενη μέρα και να μου τις βάλουν για την επόμενη εβδομάδα, μου είπαν ότι δεν υπήρχε χρόνος για τέτοιες αλλαγές και πως έπρεπε να πάω κανονικά στο γύρισμα την επόμενη μέρα. Ναι, ξέρω ότι σαν ηθοποιός πρέπει να αφήνεις πολλές στιγμές πίσω. Να χάνεις στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ήταν η μόνη φορά που δεν μπορούσα. Ήταν η μόνη φορά που τους χρειάστηκα. Είχα πέσει κάτω και ήθελα λίγο χρόνο. Πήγα στο γύρισμα την επόμενη μέρα σαν επαγγελματίας. Τελικά, λόγω μιας άλλης καθυστέρησης, οι σκηνές ακυρώθηκαν και τελικά ως διά μαγείας βρέθηκε χρόνος για να γίνουν τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Η εκπρόσωπος της παραγωγής και του καναλιού δεν μου έδωσε ποτέ συλλυπητήρια. Δεν νοιάστηκε ποτέ αν ο άνθρωπος που λέγεται Χριστιάνα μπορούσε να παρευρεθεί στο γύρισμα. Αν μπορούσα να οδηγήσω για να πάω στο γύρισμα. Αυτή η παραγωγή μου έδειξε την ανθρωπιά της. Τα τελευταία τρία χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους που θεωρώ ότι έδωσα και την ψυχή μου. Ο λόγος που το μοιράζομαι όλο αυτό μαζί σας είναι κυρίως γιατί δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές.

Ήθελα να το κάνω σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον παππού μου γιατί μου έχει διδάξει τι θα πει άνθρωπος. Δεν θα ρίξω το επίπεδο μου. Προτιμώ να είμαι άνεργη να μην έχω φίλους, από το να περιτριγυρίζομαι από τέτοιους ανθρώπους. Στεναχωρήθηκα που η παραγωγή με πίεσε να πάω στο γύρισμα σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή και είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που λυπάμαι πολύ για όσα έδωσα."

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: must.com.cy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X