ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κουφαλίδου για τον καρκίνο: «Ευχαριστώ, Θεέ μου...»

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για την περιπέτεια της υγείας της

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο του μαστού έκανε στην εκπομπή ''Όλα Καλά'', η Γιώτα Κουφαλίδου. Συγκινημένη αλλά και με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε μαθήματα ζωής, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βιωσε, τον γιο της Βασίλη που ήταν το στήριγμά της, αλλά και τον σύζυγό της.

“Μετά από αυτό που πέρασα έχω την έννοια για τον γιο μου. Όταν έρθει κάτι άσχημο στη ζωή σου από θέμα υγείας και έχεις ένα μωρό εύχεσαι να είναι καλά το μωρό σου. Όταν διαγνώστηκα με τον καρκίνο του μαστού είχα πει “Ευτυχώς Θεέ μου που το έδωσες σε εμένα και δεν το έδωσες στο μωρό μου” […] Πιστεύω πως όλες οι μανάδες θα έλεγαν το ίδιο πράγμα”, είπε για τον μικρο Βασίλη ενώ στη συνέχεια περιέγραψε την δύσκολη στιγμή που έχασε τα μαλλιά της εξαιτίας των χημειοθεραπειών.

''Μου έκανε εντύπωση που όταν έχασα τα μαλλιά μου και έπρεπε να φορώ μαντήλια ή σκουφάκια, ο γιος μου δεν με ρώτησε ποτέ τον λόγο.Την ώρα που μου είπαν ότι θα χάσω τα μαλλιά μου, τους είπα ότι δεν κάνω χημειοθεραπεία. ''Ξεχάστε το'' τους είπα. Είναι μεγάλο σοκ να χάνεις τα μαλλιά σου... μετά σκέφτηκα ότι η υγεία μου είναι πιο σημαντική από την προσωρινή απώλεια των μαλλιών...''

H Γιώτα Κουφαλίδου αναφέρθηκε ακόμα και στην αγάπη και την στήριξη που έλαβε τόσο από το φιλικό της περιβάλλον, όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο που την αγκάλιασε με τόσο θερμό τρόπο, χωρίς καν να την γνωρίζει προσωπικά, όπως είπε.

Η Γιώτα Κουφαλίδου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Must Μαϊου που κυκλοφοφορεί τα περίπτερα, όπου μίλησε για όλα όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: must.com.cy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X