ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Γιατί όλοι είναι έξαλλοι με την Kendall Jenner;

Ένα challenge η αφορμή

Όπως θα έχετε ακούσει, τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε ένα νέο challenge στο Instagram και κατάφερε να γίνει viral. Ο λόγος για το #bottlecapchallenge. Πώς αυτό συδνέεται με την Kendall Jenner και γιατί ο κόσμος έγινε έξαλλος μαζί της; Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, η reality star ήταν μια από τις celebrities που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και το δοκίμασαν. Ωστόσο... το εντυπωσιακό μοντέλο επιχείρησε μια αλλιώτικη εκδοχή του challenge.

Αντί λοιπόν η Kendall να ακολουθήσει τον κλασικό και σχετικά safe τρόπο για να το κάνει, αυτή επέλεξε να "αποδεχτεί" την πρόκληση μέσα στην θάλασσα... οδηγώντας ένα jet ski, πράγμα που σαφώς προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Αν και το βίντεο που ανήρτησε η Jenner απέσπασε πολλά likes, αρκετοί ανέφεραν πως άφησε απλά ένα ακόμη πλαστικό να καταλήξει μέσα στον ωκεανό - πράγμα που σαφώς δεν την τιμά.

Κοιτάζοντας πάντως το βίντεο, πρέπει να πούμε ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν το καπάκι πέφτει μέσα στη θάλασσα ή αν το πιάνει αυτός που κρατάει και το μπουκάλι, ωστόσο ακόμη και αν έπεσε -πράγμα που όντως δεν είναι σωστό- δεν πιστεύουμε ότι η Kendall το έκανε σκόπιμα. Το πιο πιθανό είναι να μην το σκέφτηκε καν... οπότε η τόση έκταση που πήρε το θέμα, δεν ξέρουμε αν αξίζει.

Πηγή:must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X