ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός λέει πως είναι παιδί του Κάρολου και της Καμίλα! (vid)

Ακόμη ένα... χτύπημα για την Ελισάβετ - Δεν το έμαθε ποτέ η Νταϊάνα!

Ακόμη ένα σοκ δέχτηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ από την οικογένεια της. Το πρόσωπο του άνδρα που λέει πως είναι παιδί του Κάρολου και της Καμίλα. Δεν το έμαθε ποτέ η Νταϊάνα...

Τα χτυπήματα που δέχεται η βασιλική οικογένεια είναι αλλεπάλληλα. Αυτό όμως το δέχτηκε από τον ίδιο το γιο της και την σύζυγο του.

Ένας άντρας από την Αυστραλία υποστηρίζει ότι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς και έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για να το αποδείξει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, γεννήθηκε πριν από 53 χρονια στο Πόρτσμουθ και τώρα ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Υποστηρίζει εδώ και κάποια χρόνια, σε συνεντεύξεις του, ότι είναι γιος της Καμίλα και του πρίγκιπα Κάρολου. Ωστόσο, αφού δεν είχε κανένα αποτέλεσμα το να το λέει απλά δημόσια, απευθύνθηκε στο δικαστήριο.


Ο ίδιος υιοθετήθηκε, όταν ήταν μόλις 18 μηνών. Ο ίδιος πιστεύει ότι η γυναίκα που τον έδωσε για υιοθεσία είναι η τότε 18χρονη Καμίλα Σαντ. «Η γιαγιά μου εργαζόταν για τη βασίλισσα και μου το είχε πει ξεκάθαρα: Ήμουν το μωρό της Καμίλα και του Κάρολου», έχει πει σε συνέντευξή του.

«Τους έδωσα τελεσίγραφο πριν πάω στο δικαστήριο, αλλά δεν απάντησαν. Πρέπει να μάθω την αλήθεια», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου γέλασαν μαζί του όταν κατέθεσε τα χαρτιά της υπόθεσής του. Η υπόθεση, όμως, βρήκε το δρόμο της και τώρα είναι στο Σίδνεϊ, όπου και πρόκειται να εκδικαστεί.

Πηγή: youweekly.gr/ Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X