ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χίτλερ: Ανικανοποίητες οι κυρίες που πέρασαν από το κρεβάτι του

Ο Χίτλερ υπέφερε από αίσθημα κατωτερότητας

Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ του ηγέτη του Τρίτου Ράιχ, ψυχολόγος και καθηγητής του Χάρβαρντ που είχε συντάξει έκθεση για λογαριασμό της CIA αποκάλυπτε ότι ο Χίτλερ όχι απλά δεν ήταν προικισμένος αλλά είχε κι έναν όρχι.

Ο Φύρερ δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις κυρίες που περνούσαν από το κρεβάτι του με τον παραδοσιακό τρόπο ενώ απολάμβανε να κοιμάται με την ανιψιά του.

«Ο Αδόλφος Χίτλερ, που ευθύνεται για την εξόντωση έξι εκατομμυρίων Εβραίων, είχε μικρό μόριο, έναν όρχι και ήταν ανίκανος να κάνει κανονικό σεξ», σύμφωνα με τον Αμερικανό ψυχολόγο και καθηγητή του Χάρβαρντ Χένρι Μόρει που συνέταξε έκθεση της CIA με ημερομηνία 1943.

Εκείνη την περίοδο, το αμερικανικό γραφείο στρατηγικών υπηρεσιών, πρόδρομος της CIA, ανέθεσε στον καθηγητή Χένρι Μάρει να μελετήσει την προσωπικότητα του Χίτλερ.

Στην έκθεσή του 229 σελίδων, υπό τον τίτλο, «Ανάλυση της Προσωπικότητας του Αδόλφου Χίτλερ», ο Αμερικανός καθηγητής περιγράφει τον ηγέτη του Τρίτου Ράιχ Χίτλερ ως έναν «παρανοϊκό άνθρωπο, ανίκανο να συνάψει φυσιολογικές σχέσεις».

Ο Χίτλερ υπέφερε από αίσθημα κατωτερότητας, που πήγαζε σε μεγάλο βαθμό από την αδυναμία του να κάνει σεξ, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Φύρερ διαχειρίστηκε την ανασφάλειά του προβάλλοντας με αδίστακτο και ωμό τρόπο την κυριαρχία του.

Στην ίδια έκθεση αναφέρεται επίσης ότι, ενώ προσπαθούσε να ικανοιήσει τις γυναίκες, του άρεσε να τον κλωτσούν και να αφοδεύουν στο σώμα του.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X