ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξαναμμένο ζευγάρι ερωτοτροπούσε έξω από αστυνομικό τμήμα

Ο άνδρας συνελήφθη, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δεν έψαξαν για δωμάτιο ξενοδοχείου, για να ικανοποιήσουν το πάθος τους, και τελικά αντί για δωμάτιο βρέθηκαν ο ένας στο κελί και η άλλη σε θάλαμο νοσοκομείου.

Ο λόγος για ένα ξαναμμένο ζευγάρι που, εντελώς μεθυσμένο, επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις έξω από αστυνομικό τμήμα στη Φλόριντα.

Όπως γράφει η εφημερίδα New York Post, ο Gary Hill και η Crystal Frances βρέθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος στο Key West να κάνουν σεξ στον δρόμο, και μάλιστα ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα.

«Είμαι ξαναμμένος» είπε ο 46χρονος στους αστυνομικούς για να δικαιολογηθεί. «Μου δίνεται εδώ και τώρα» πρόσθεσε για την παρτενέρ του.

Ο αστυνομικός που τους συνέλαβε περιέγραψε πώς βρήκε τον Hill με τα παντελόνια κατεβασμένα στους αστραγάλους και την παρτενέρ του χωρίς ρούχα ή εσώρουχα στο κάτω μέρος του σώματος, και με ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα δίπλα τους.

«Τους ρώτησα τι κάνουν, ο Hill απάντησε πως ήταν της στιγμής», όπως έγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά του. Ο 46χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή δημοσίας αιδούς και σεξουαλική πράξη σε κοινή θέα.

Η Frances ήταν τόσο μεθυσμένη που η αστυνομία τη μετέφερε στο νοσοκομείο και σχεδιάζει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης όταν θα είναι σε κατάσταση που θα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X