ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός - Γιατρίνα έκανε έρωτα με τον καρκινοπαθή ασθενή της στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Αρνιόταν να τον κουράρει από τη στιγμή που τον παράτησε!

Μία μέρα αφότου διέγνωσε καρκίνο στον ασθενή της η δρ Θίπα Σουνταραλιγχάμ άρχισε να τον φλερτάρει δίνοντάς του τον αριθμό του προσωπικού της κινητού και τη διεύθυνση του λογαριασμού της στο Instagram. Το επόμενο διάστημα η 37χρονη γιατρός από το Τορόντο συνέχισε να τον πολιορκεί με ερωτικά μηνύματα κι από τις αγκαλιές και τα φιλιά προχώρησε στις σεξουαλικές επαφές -ακόμη και στο κρεβάτι του νοσοκομείου του- το διάστημα που εκείνος υποβαλλόταν σε αντικαρκινική θεραπεία.

23 φορές τον κούραρε από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2015 και άλλη μια φορά το 2016, αλλά όταν τον παράτησε αρνήθηκε πια να συνεχίσει την επίβλεψή του ως ασθενούς.

Ο τελευταίος -το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα- δήλωσε συντετριμμένος: «Ήταν δύσκολο για μένα να μιλήσω γι’ αυτό, επειδή είμαι άντρας κι αν έλεγα ότι είχα σχέση με την ογκολόγο μου δεν θα προκαλούσε κατάπληξη αν μου απαντούσαν: “φανταστικό!”. Αλλά δεν ήταν διόλου “φανταστικό”, γιατί αισθάνομαι ότι κακοποιήθηκα σεξουαλικά και είναι δύσκολο ως άνδρας να καταγγείλω κάτι τέτοιο, γιατί συνήθως οι γυναίκες είναι τα θύματα. Καταρρακώθηκα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά από τη διάλυση της σχέσης, αλλά εκείνο που με διέλυσε ήταν η άρνησή της να μου παράσχει πλέον ιατρική φροντίδα. Αδυνατούσα να δω τις επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια σχέση με την ογκολόγο που με κούραρε. Δεν καταλάβαινα πόσο ευάλωτος ήμουν και πόση εξουσία ασκούσε πάνω μου».

Όταν αποκαλύφθηκε η ανάρμοστη σχέση τους η γιατρός έχασε την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματός της καθώς κρίθηκε ένοχη για τη σεξουαλική κακοποίηση του ασθενούς της.

«Από την αρχή ουσιαστικά της σχέσης σας ως γιατρού με τον ασθενή ξεπεράσατε τα όρια και στο τέλος εκμεταλλευτήκατε σεξουαλικά έναν εξαιρετικά ευαίσθητο ασθενή, που πάσχει από μια απειλητική για τη ζωή του ασθένεια», είπε στην πρώην γιατρό ο επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής του νοσοκομείου στο Οντάριο, που της επέβαλε πρόστιμο 16.000 δολαρίων για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας του ασθενούς κι άλλα 6.000 δολάρια για τα έξοδα της ακροαματικής διαδικασίας εις βάρος της.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X