ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

The Undertaker Vs Goldberg: Γέρασαν και παρολίγον να σκοτωθούν (Vids)

Οι δυνάμεις τους τούς εγκαταλείπουν και γίνονται επικίνδυνοι

Στον ιστορικό αγώνα του Undertaker με τον Goldberg υπήρξαν πολλές λάθος κινήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρούς τραυματισμός, όμως μία «πάγωσε» τους τηλεθεατές.

Παρά την μεγάλη εμπειρία και το όνομα που έχουν στα rings του WWE, Undetaker και Goldberg ουδέποτε είχαν αναμετρηθεί...

Για αυτό και η χθεσινοβραδινή αναμέτρησή τους, στην Σαουδική Αραβία, ήταν ιστορικής μορφής, όμως οι προσδοκίες που υπήρχαν σε καμία περίπτωση δεν δικαιώθηκαν από τους δύο SuperStars.

Τα χρόνια βλέπετε, έχουν περάσει και για τους δύο, καθώς ο DeadMan έχει φτάσει αισίως τα 54, ενώ ο αντίπαλός του, είναι δύο χρόνια μικρότερος. Κάτι που σημαίνει πως ούτε οι αντοχές τους, ούτε οι δυνάμεις τους, ούτε η διαύγειά τους κατά την διάρκεια του αγώνα, είναι όπως παλιά...

Αυτά όμως δεν είχαν ως αποτέλεσμα μόνο την απουσία θεάματος, αλλά προκάλεσαν και σοβαρές καταστάσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Goldberg έκανε λάθος και χτύπησε με το κεφάλι του στην σιδερένια κολόνα που υπάρχει στις 4 γωνίες του ρινγκ με αποτέλεσμα να ματώσει και να υπάρξουν υποψίες πως έχει υποστεί διάσειση.

Στη συνέχεια ο Undertaker έκανε ένα Tombstone finisher, όμως δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα. Υπό κανονικές συνθήκες, προκειμένου να αποφευχθούν οι τραυματισμοί, όταν Mark William Calaway κάνει αυτή τη κίνηση, το κεφάλι του αντιπάλου ίσα, ίσα που ακουμπάει στο ring, όμως χθες το βράδυ, όχι απλά ακούμπησε, αλλά έπεσε και με δύναμη, καθώς προφανώς οι δυνάμεις του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν.

Αυτή μάλιστα ήταν και η σκηνή που πάγωσε τους τηλεθεατές που ξέρουν να προσέχουν τέτοιες λεπτομέρειες.

Μάλιστα στη συνέχεια υπήρξε μία ανάλογη σκηνή, με αντίθετους ρόλους, καθώς αυτή την φορά ήταν το κεφάλι του DeadMan που έσκασε στο ring.

Πριν το τέλος μάλιστα, ο Goldberg επιχείρησε να κάνει την αντεπίθεσή του, προσπάθησε να σηκώσει τον Undertaker, αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στο video κατάφερε να τον κρατήσει στους ώμους του.

Όσοι μάλιστα παρακολουθούν το συγκεκριμένο show αντιλαμβάνονται πως τα παραπάνω δεν ήταν μέρος του σεναρίου που υπάρχει σε κάθε αγώνα και το οποίο οι superstars ακολουθούν πιστά.

Απλά αμφότεροι έχουν γεράσει πια και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιου είδους αγώνες.

Για την ιστορία ο Undertaker κέρδισε.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X