ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον απάτησε και την χώρισε μέσω... διαφημιστικών πινακίδων (vid)

Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση

Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση. Ενώ όμως ορισμένες σχέσεις τελειώνουν με έναν αμοιβαίο συμβιβασμό, κάποιες άλλες τελειώνουν με άσχημο τρόπο. Αρκετοί διαχειρίζονται την πίκρα μιας διαλυμένης σχέσης ιδιωτικά, αλλά υπάρχουν μερικοί που έχουν...δημιουργικούς τρόπους για να τερματίσουν μια ερωτική ιστορία.

Αν νομίζετε ότι οι καυγάδες είναι πλέον... ξεπερασμένοι, πάρτε έμπνευση από έναν άνθρωπο ο οποίος ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την άπιστη φίλη του με τον πιο άγριο τρόπο.

Ένας άνδρας από την Ινδονησία νοίκιασε μια πινακίδα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο για να ανακοινώσει τη διάλυση της σχέσης του με την άπιστη φίλη του.

Ο χωρισμός μοιάζει με μια διαφήμιση.

Δεν είναι μόνο αυτό.

Ο άντρας έβαλε επίσης την εικόνα της πρώην φίλης στην πινακίδα και έγραψε: «Μου ράγισες την καρδιά. Με απάτησες. Θέλω να χωρίσουμε».

Εκτός από την πινακίδα, ένα βίντεο που δείχνει τον άνδρα να ανακοινώνει το χωρισμό του με ένα μεγάφωνο έχει γίνει viral στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

 

Στο βίντεο, ο άνδρας και η φίλη φαίνονται αν έχουν μαι έντονη διαμάχη κοντά σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση δρόμου. Ένας άνδρας με ένα μπλε πουκάμισο πλησιάζει το ζευγάρι και προσπαθεί να το συμφιλιώσει.

Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες likes σε Twitter και Facebook.

 

Πηγή: reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X