ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «Νησί των Οργίων» επιστρέφει... αυτή την φορά θα γίνει στην έρημο (pics & vid)

Ήδη έχουν πουληθεί 11 από τα 50 μαγικά εισιτήρια

Η απόλυτη ανδρική φαντασίωση ακούει στο όνομα του Sex Island...

Πρόκειται για μία τετραήμερη εκδρομή σε ένα πολυτελέστατο ακίνητο, όπου μαζί με τους τυχερούς θα υπάρχουν και 100 γυναίκες, έτοιμες για ένα ερωτικό όργιο άνευ προηγουμένου.

 

Μετά το πασχαλινό event που έγινε στην Καραϊβική, το επόμενο θα γίνει σε νέα τοποθεσία, η οποία όμως, δεν θα είναι σε νησί.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα είναι σε μία βίλα στην έρημο της Νεβάδα από τις 4 έως και τις 7 Ιουλίου.

Εκεί οι 50 άνδρες που θα πληρώσουν 6.000 δολάρια, θα έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν με 100 κοπέλες που θα είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε ερωτική τους επιθυμία.

Για όποιον αποφασίσει να πληρώσει το ποσό αυτό, θα πρέπει να συμπεριλάβει στα έξοδα και το ταξίδι μέχρι το αεροδρόμιο του Λας Βέγκας.

Από εκεί και θα τον παραλάβει το ελικόπτερο των διοργανωτών και θα τον μεταφέρει στην κρυφή τοποθεσία, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις. Από μία προσωπική προεδρική σουίτα, μέχρι πισίνες, σεφ και ειδικές δραστηριότητες.

Κάθε μέρα μπορείς να έχει δύο διαφορετικές γυναίκες, ενώ κατά την διάρκεια της τετραήμερης παραμονής, μπορεί να προβεί σε ανταλλαγή με κάποιον άλλον.

Ήδη, οι θέσεις έχουν αρχίσει να κλείνουν, καθώς μένουν 39 εισιτήρια ελεύθερα, ενώ δύο από αυτά θα διατεθούν δωρεάν. Ένα μέσω κλήρωσης σε όσους αγοράζουν προϊόντα της εταιρίας και ένα σε αυτόν που θα γίνει το μεγαλύτερο score στο online game.

 

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση