ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «μυστήριο» της παραμονής

Ανεξήγητο φαινόμενο με σμήνη drones κάθε βράδυ στο Κολοράντο

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Ανατολικό Κολοράντο το βράδυ.

Από την εβδομάδα των Χριστουγέννων, γιγαντιαία drones που έχουν μήκος μέχρι και 6 πόδια έχουν εντοπιστεί στον ουρανό τις βραδινές ώρες, μερικές φορές σε σμήνη περίπου των 30. Το Denver Post ανέφερε για πρώτη φορά αυτές τις μυστηριώδεις διαδρομές στο βορειοανατολικό Κολοράντο στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο σερίφης Thomas Elliott δεν είχε καμία απάντηση για το από πού προέρχονταν τα αεροσκάφη ή σε οποίους ανήκαν. «Σχηματίζουν ένα μοτίβο», είπε στο The Denver Post. «Σχηματίζουν ένα τετράγωνο και μετά ένα άλλο τετράγωνο».

Τα αεροσκάφη πετάνε πάνω από τις πόλεις Phillips και Yuma κάθε βράδυ περίπου από την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ο Elliott τη Δευτέρα. Κάθε βράδυ, τουλάχιστον 17 drones εμφανίζονται περίπου στις 7 το απόγευμα και εξαφανίζονται στις 10 το βράδυ, μένοντας στα 200 με 300 πόδια στον αέρα.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας είπε στην Post ότι δεν είχε ιδέα από πού προήλθαν τα αεροσκάφη. Εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας, της Διοίκησης για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών και της Διοίκησης Στρατού των ΗΠΑ δήλωσαν ότι τα αεροσκάφη δεν ανήκουν στις οργανώσεις τους.

Δεδομένου ότι ο εναέριος χώρος όπου πετούν τα αεροσκάφη είναι σχετικά μη κυβερνητικός, δεν υπάρχουν κανονισμοί που να απαιτούν από τους χειριστές τους να αναγνωριστούν. Ωστόσο, ο Elliott δήλωσε ότι τα drones δεν φαίνεται να είναι κακόβουλα.

Πηγή: newsmoney 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X