ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το καλύτερο σεξ το έκανα με τον φίλο μου και την γυναίκα του» (pics)

Μια περίεργη σχέση…

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική «Τhe Sun», γράφοντας ότι, όταν η Nicole συνάντησε τον Thomas σε ένα μπαρ δεν είχε ιδέα ότι θα κατέληγε στο κρεβάτι με τον ίδιο και την σύζυγό του Cathy. Προσθέτει επίσης ότι τελικά  μετακόμισε στο σπίτι τους με τον 7 χρόνο γιο του ζεύγους να την φωνάζει «θεία».

Η Cathy και ο Τhomas παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια και είχαν «ανοιχτή» σχέση, είχαν δηλαδή ερωτικές επαφές με άλλους συντρόφους και ζευγάρια πριν αποφασίσουν να καλέσουν την Nicole να πάει μαζί τους. Η Cathy αναφέρει, «Ο Thomas και εγώ αποφασίσαμε από τα πρώτα στάδια της σχέσης μας ότι και οι δύο ότι θα βρίσκουμε άλλους ανθρώπους που θα μας ελκύουν παρά το γεγονός ότι ήμασταν ερωτευμένοι».

Όταν η 39χρονη γνώρισε την Nicole στην δουλειά ήρθαν πολύ κοντά με την δεύτερη να γίνεται σύντομα το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του ζεύγους μετακομίζοντας μάλιστα στο σπίτι τους στο Λονδίνο. «Είμαι ο “μονόκερος”, είναι μια λέξη που συχνά περιγράφει το τρίτο άτομο που συμμετέχει στην σχέση ενός ζευγαριού», αναφέρει η Nicole. 

Όπως περιγράφουν στην αρχή πίστευαν ότι η μονογαμία είναι η μόνη οδός αλλά στην συνέχεια ανακάλυψαν και άλλους τρόπους για να κρατούν την σχέση τους ζωντανή. Η γνωριμία των δύο γυναικών έγινε όταν δούλευαν μαζί σε ένα app που ασχολείται με ζευγάρια που έχουν ανοιχτή σχέση. Η μία έβγαινε με ζευγάρια και η άλλη είχε ανοιχτή σχέση έτσι ήρθε και η γνωριμία με τον τρίτο της παρέας σε πάρτι της δουλειάς τους και από εκείνη την νύχτα έγιναν αχώριστοι.

Φαίνεται ότι για κάποιους το «στους δύο τρίτος δεν χωράει» δεν ισχύει…

Δείτε φωτογραφίες:

 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X