ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στο χρόνο και θα μοιάζουμε με… εξωγήινους»

Τι υποστηρίζει καθηγητής βιολογικής ανθρωπολογίας

Την πρόβλεψη ότι στο μέλλον θα μπορούμε να κάνουμε ταξίδια στο χρόνο, γιατί κάτι τέτοιο η φυσική δεν το απαγορεύει, αλλά και ότι τα σώματά μας θα μοιάζουν με την εικόνα που έχουμε σήμερα για τους εξωγήινους έκανε ένας ακαδημαϊκός.

Συγκεκριμένα, ο Μίκαελ Μάστερς, καθηγητής βιολογικής ανθρωπολογίας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Μοντάνα άρχισε να ενδιαφέρεται περισσότερο για όσα συμβαίνουν… εκεί έξω, όταν ο πατέρας του είδε ένα «λαμπερό φως στον ουρανό να έρχεται προς το αυτοκίνητό του» και «έκανε περίεργα πράγματα».

Αποφάσισε λοιπόν να αφιερώσει περισσότερο χρόνο προκειμένου να ερευνήσει τη θεωρία του.

Σύμφωνα με τον Μάστερς, υπάρχουν κάποιες κύριες θεωρίες που βασίζονται σε προβλέψεις σχετικά με την εξέλιξη του ανθρώπινου σώματος και την πορεία της τεχνολογικής ανάπτυξης που μπορεί να συμβεί στις επόμενες χιλιετίες.

Θεωρεί λοιπόν ότι το ταξίδι στο χρόνο θα είναι εφικτό, καθώς δεν είναι αντίθετο με τους νόμους της φυσικής, ενώ αναφέρει ότι στο μέλλον οι άνθρωποι θα εξελιχθούν τόσο που η εικόνα τους θα μοιάζει με αυτή που έχουμε σήμερα για τους εξωγήινους.

Ο καθηγητής οδηγείται στο συμπέρασμα ότι αυτό θα επαληθευθεί τελικά.

«Είναι δική μας δουλειά να θέτουμε αυτά τα ερωτήματα, αλλά το στίγμα που υπάρχει είναι πραγματικό», είπε στην εφημερίδα Metro. «Όταν άρχισα να γράφω το βιβλίο, φοβόμουν ότι θα υπήρχε μια αντίδραση γιατί γράφω για κάτι ταμπού. Αντιθέτως όμως υπήρξε μία τεράστια υποστήριξη από τους συναδέλφους μου στην ανθρωπολογία καθώς και από καθηγητές που ασχολούνται με τη φυσική και την αστρονομία».

Πηγή: reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X