ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα γίνει κι αυτό: Delivery Αγίου Φωτός!

Δείτε την ανακοίνωση Δημάρχου

Όπως έγινε γνωστό, μέσα από ενέργειες που έγιναν το τελευταίο διάστημα έγινε κατορθωτή η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο τάφο το Μ. Σάββατο σε όλες τις ορθόδοξες χώρες, παρά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν.

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου προς τους πιστούς για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όμως ένας Δήμαρχος στην Αττική το τερμάτισε εντελώς, αφού ανακοίνωσε πως θα φτιάξει υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης του Αγίου Φωτός στα σπίτια κάθε δημότη! Πρόκειται για το Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο που κάλεσε και τους δημότες του να προμηθευτούν κλειστού τύπου μεταλλικά Φαναράκια!

Είναι αλήθεια πως έχουμε ακούσει πολλά πράγματα να παραδίδονται κατ΄οίκον αυτές τις μέρες της καραντίνας, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε πως θα γινόταν κάτι τέτοιο και με το Άγιο Φως!

Δείτε την ανάρτηση:

«Το Αναστάσιμο Φως στο Σπίτι σας!

Το Μεγάλο Σάββατο με απόλυτο σεβασμό θα μεταφέρω το Αναστάσιμο Φως από το αεροδρόμιο στις εκκλησίες της πόλης μας.

Στην συνεχεία και δίχως να έρθετε στους ναούς, μένοντας σπίτι σας, κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου μας θα σας μεταφέρει το Άγιο Φως σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι.

Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών.

Η ενέργεια μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνετε όλοι όσοι μένετε μέσα και το Άναστασιμο Φως να σημάνει την πραγματική ανάσταση στα σπίτια μας και στις ζωές μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

Για την ώρα όλοι να προμηθευτείτε κλειστού τύπου μεταλλικά Φαναράκια.

Μένετε σπίτι και εμείς σας φέρνουμε το Αναστάσιμο Φως».

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Κλιμάκιο του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, το Σάββατο 18/4 θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην πόλη.

O Δήμαρχος δήλωσε σχετικά:

«Η συνοχή της κοινωνίας μας δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Ας ενωθούμε όλοι μαζί ως οικογένεια, με κοινό παρονομαστή την Ανάσταση του Ιησού Χριστού ενθυμούμενοι πως το Φως του κόσμου, ο Χριστός, με την Ανάστασή του κέρδισε μια νίκη επί των δυνάμεων του σκότους.

Ας είναι το Αναστάσιμο Φως η ελπίδα για μία νέα αρχή. Η ενέργειά μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνουμε όλοι μένοντας στο σπίτι, προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της πανδημίας.

Στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο το Αναστάσιμο Φως θα φτάσει σε κάθε σπίτι στην πόλης μας».

Στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης είμαστε μια οικογένεια, και σε αυτή την κρίση δεν θα μείνει κανένας μόνος του. #MenoumeSpiti #Coronavirus #Covid19

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X