ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα βήματα για να κάνετε εικονικό one night stand

Κι όμως υπάρχει! Κι αν δεν υπήρχε θα το επινοούσαμε.

Πριν η πανδημία του κορωνοϊού μας κλείσει στα σπίτια μας ήσουν χωρίς σχέση και απολάμβανες το φλερτ που καμιά φορά μπορεί να οδηγούσε σε one night stand. Τώρα, καραντίνα. Δεν μπορείς να βγεις, δεν μπορείς να καλέσεις κανέναν στο σπίτι ή να πας εσύ στο δικό του αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να καταθέσεις τα όπλα. Η τεχνολογία έρχεται να απαντήσει σχεδόν σε όλες μας τις ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσο, λοιπόν, είσαι σε καραντίνα αλλά παρόλα αυτά θέλεις να συνεχίσεις να διατηρήσεις… τη ζωηρότητα στην ερωτική σου ζωή

Αν δεν μπορείς να το ζήσεις πραγματικά, το ζεις εικονικά. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς τη βοήθεια του κινητού σου ή του υπολογιστή σου. Αν ήδη είχες περάσει από το μυαλό σου πώς θα ήταν να αυνανιστείς μπροστά σε κάποιον μέσω FaceTime αυτή είναι η ώρα για να το διαπιστώσεις. Μπορείς να δεις ερωτικές ταινίες με παρέα στο Netflix Party ή να δεις μόνη σου και να μοιραστείς κάποια στιγμιότυπα στο Zoom. Μπορείς επίσης να ανταλλάξεις γυμνές φωτογραφίες ή να κάνεις τηλεφωνικό σεξ ή να στείλεις μηνύματα με αυτόν που σου αρέσει και να του πεις τι θα έκανες αν η απομόνωση δεν ήταν προαπαιτούμενη.

Το πώς θα ήθελες να είναι ένα εικονικό one night stand εξαρτάται εντελώς από σένα. Πώς όμως θα γίνει αυτό όταν δεν μπορείς να γνωρίσεις κάποιον γοητευτικό άνδρα σε κάποιο πάρτι ή να κλείσεις ραντεβού μέσα από το tinder στο μπαρ της γετονιάς σου; Πού και πώς θα συμβεί αυτό; Παρακάτω σου έχουμε έναν “οδηγό επιβιωσης” που δημοσίευσε το Bustle.

Διάλεξε μαχητή

Υπάρχει κάποιος που σου στέλνει DM και που πάντα σου άρεσε; Θέλεις να ανάψεις τα αίματα με κάποιον που ποτέ δεν έχεις γνωρίσει από κοντά;

Αν θες να το κάνεις με κάποιον που ήδη γνωρίζεις, θα πρέπει να είσαι ευθύς και ειλικρινής από την αρχή. Δοκίμασε το: “Σε παρακαλώ πες μου αν ξεπερνάω τα όρια αλλά πάντα σκεφτόμουν πόσο σέξι είσαι. Θα σε ενδιέφερε λίγο sexting απόψε -χωρίς δεσμεύσεις;” Ή: “Αυτή η καραντίνα με έχει αφήσει προβληματισμένη σεξουαλικά. Θα ήθελες να αυνανιστούμε μαζί τηλεφωνικά αργότερα; Χρειαζομαι λίγη εκτόνωση.”

Αν νιώθεις πιο άνετα να το κάνεις με κάποιον άγνωστο τότε το διαδίκτυο είναι ο παράδεισός σου. Ίσως να “γνωρίσεις” κάποιον σε ένα πάρτι στο Zoom και στη συνέχεια να απομωνοθείτε σε ένα ιδιωτικό παράθυρο. Ίσως εντοπίσεις κάποιον στα DM στο twitter ή το Instagram και ξεκινήσεις να μιλάς μαζί του. Επίσης, μπορείς να μπεις σε κάποιο dating app και να επικοινωνήσεις τι είναι αυτό που ψάχνεις μέσα από το προφίλ σου. Τέτοιες εφαρμογές είναι: AdultFriendFinder, PURE, Clover και iHookup.

Θέσε όρια

Μπορεί να μην θέλεις να μιλήσεις για τους ήρωες της παιδικής σου ηλικίας ή για την προβληματική σχέση με τη μητέρα σου αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις skip κάθε συζήτηση. Θα ανταλλάξεις τηλέφωνα ή απλά θα συνδεθείς σε κάποια εφαρμογή; Θέλεις κάποια διάδραση μετά τη φάση; Θέλεις να μην τον ακολουθήσεις και να τον μπλοκάρεις και να κάνεις σαν να μη συνέβη ποτέ;

Επίσης, συζήτησε πού και πώς θέλετε και οι δύο να γίνει. Αντί να στείλεις “σπίτι σου ή σπίτι μου”, ρώτα το ραντεβού σου ποιο θέλει να είναι το σημείο σύνδεσης.

Θέλεις να στείλεις γραπτά μηνύματα; Ανταλλαγή φωτογραφιών; Να φτιάξεις ένα κοινόχρηστο αρχείο και να βάζετε μέσα και οι δύο φωτογραφίες; Να μιλήσετε στο τηλέφωνο; Να συνδεθείτε με Zoom; Video chat; Νιώθεις άνετα να στέλνεις σε κάποιον φωτογραφίες σου; Θα ένιωθες καλύτερα αν χρησιμοποιούσες το Snapchat ή το Kaboom όπου οι φωτογραφίες και τα βίντεο διαγράφονται αυτόματα;

Να είσαι ξεκάθαρη για το πώς θες να συμβεί και πώς θες να είναι τα πράγματα μετά από αυτό.

Γράψτο

Αν δεν νιώθεις άνετα με το βίντεο ή το τηλεφωνικό σέξ, δοκίμασε το sexting ή στείλε λάγνα μηνύματα. Με το κινητό σου να είναι το όριοό σου, το sext μπορεί να σε βοηθήσει να διώξεις τις αναστολές και να πάρεις το χώρο που χρειάζεσαι για να πεις αυτό που θες να πεις χωρίς δισταγμό.

Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, περιέγραψε τι κάνεις αυτή τη στιγμή με το σώμα σου ή τι θα έκανες εσύ και το ραντεβού σου αν ήσασταν μαζί. Φαντασιώνεσαι το ραντεβού σου να σε γυρίζει και να σε διεγείρει έχοντάς του γυρισμένη την πλάτη; Χρησιμοποιείς το αγαπημένο σου sex toy; Νιώθεις σαν κακό κορίτσι που πρέπει να τιμωρηθεί; Σου αρέσει να είσαι από πάνω; Θέλεις να κάνεις το ραντεβού σου να τελειώσει;

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τις αγαπημένες σου ατάκες από τον κινηματογράφο ή από ταινίες πορνό. Κάνε πώς είσαι η Samantha Jones από το Sex and the City. Κανείς δεν θα δει τα μηνύματα σου για να σε κατηγορήσει για λογοκλοπή.

Ερωτική ταινία από κοινού

Βλέποντας μία αισθησιακή ή ερωτική ταινία με κάποιον μπορεί να φτιάξει την ατμόσφαιρα. Μπορείτε να στέλνετε ο ένας στον άλλο links με τα αγαπημένα σας video ή “Screen Share” στο Zoom. Μια εναλλακτική είναι και μια ερωτική ταινία στο Netflix Party και να φλερτάρετε στο chat του. Είτε θες να είναι στο τηλέφωνο, με video chat, με texting ή απλά μηνύματα, βρες τον τρόπο να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις όσο βλέπεις την ταινία.

Μίλα για συγκεκριμένα πράγματα που σου αρέσουν στο βίντεο και σε φτιάχνουν. Σου αρέσει μια συγκεκριμένη στάση ή κίνηση; Είναι σέξι το πόσο κυριαρχικός είναι κάποιος; Φαντάζεσαι τον ραντεβού σου να σε βάζει κάτω και να γλείφει όλο σου το κορμί; Σε ερεθίζει να βλέπεις τριο;

Μιλήστε με τη σειρά και περιγράψτε τα συναισθήματά σας αλλά και τι σας αρέσει.

Δοκίμασε να περιγράψεις τον αυνανισμό

Ένας άλλος ωραίος τρόπος για να τη βρεις με κάποιον εικονικά είναι να πετύχετε έναν ταυτόχρονο ή καθοδηγούμενο αυνανισμό. Και πάλι, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να φτάσετε εκεί. Αποφάσισε αν θες να είναι με video chat, μιλώντας στο τηλέφωνο, με texting η στέλνοντας μηνύματα ο ένας στον άλλο εκφράζοντας τις εμπειρίες σας. Συζητήστε αν προτιμάτε να αυνανιστείτε ταυτόχρονα ή να το κάνετε με τη σειρά για να δώσετε οδηγίες ο ένας στον άλλο για το πώς θα το κάνετε.

Σύμφωνα με την Δρ Carolina Pataky, σεξολόγο και συνιδρύτρια του Love Discovery Institute, αν δεν είσαι με τον άλλον από κοντά είναι πιο δύσκολο να καταλάβει ο άλλος το παράπονό σου ή τη γλώσσα του ώματος. Οπότε προσπάθησε να είσαι όσο πιο ακριβής και λεπτομερής γίνεται. Περιέγραψε πού αγγίζεις το σώμα σου, για πόση ώρα και πώς σε κάνει να νιώθεις. Χρησιμοποιείς τα χέρια σου ή sex toys; Είσαι ερεθισμένη; Φαντάζεσαι πώς θα ήταν αν ήσασταν μαζί; Δώσε όλες τις βρώμικες λεπτομέρειες και ζήτα του να κάνει το ίδιο.

Αν θέλεις να πειραματιστείς με ομόφωνο παιχνίδι δύναμης, αλλάξτε σειρά και πείτε ο ένας στον άλλο που να αγγίξει. Πες του πόση ώρα μπορεί να παίζει με τον αυτό του και που θέλεις να βάλει τα χέρια του. Αποφάσισε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του ή κάποιο sex toy. Βάλε χρόνο και κάντον να σταματήσει όταν το πεις εσύ. Θέλεις να σε παρακαλάει ή να σου ζητήσει την άδεια να κάνει κάτι; Πάρτε με τη σειρά θέση και φτιάξτε το σκηνικό.

Παιχνίδι ρόλων

Η εικονική πραγματικότητα μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις ένα πιο πικάντικο παιχνίδι ρόλων. Σκέψου τις φαντασιώσεις σου ή σέξι ιδέες που ήθελες να εξερευνήσεις και μοιράσου τις σκέψεις σου με το ραντεβού σου.

Ποιον χαρακτήρα θες να έχεις; Είσαι σέξι νοσοκόμα και αυτός ένας τραυματισμένος στρατιώτης; Είστε και οι δύο αποκλεισμένοι σε ένα ερημικό νησί; Είσαι μια καυτή γυμνάστρια και αυτός είναι έτοιμος για τις ασκήσεις του; Περιέγραψε τη φορά ο χαρακτήρας σου, πώς θέλεις να σε αγγίξει ο άλλος και αν είναι κυρίαρχος ή υποτακτικός;

Φτιάξε το σκηνικό. Είσαι σε ένα βασίλειο με αμέτρητα sex toys; Είσαι σε ένα ολάνθιστο τοπίο δίπλα σε έναν καταρράκτη; Είσαι ο χαρακτήρας ενός αγαπημένου βιβλίου, ταινίας ή σειράς;

Έπειτα πες στο ραντεβού σου πώς τον αγγίζεις εσύ (απαλά, τρυφερά, αργά και τα λοιπά) και μίλα του για το πόσο ερεθισμένη είσαι ή πόσο ωραία θέλεις να τον κάνεις να νιώσει. Με ένα buffer (μπορείς να βάλεις το σεντόνι σου) στο κινητό ή τον υπολογιστή σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου και να αφήσεις τις φαντασιώσεις σου να εκτροχιαστούν.

Η βραδιά τελειώνει

Όταν νιώσεις πλήρης από τις ερωτικές σου περιπέτειες, πες στο ραντεβού σου ότι η βραδιά τελείωσε. Σε αντίθεση με τις πραγματικές ερωτικές συνευρέσεις, δεν χρειάζεται να αγχωθείς αν κάποιος θα κοιμηθεί σπίτι σου ή αν θα πρέπει να φτιάξεις πρωινό την επόμενη μέρα. Ευχήσου του καλή τύχη και κάνε log off. Ή συνέχισε να βλέπεις τη σειρά που άφησες στη μέση στο Netflix μαζί του.

Και έτσι απλά, το διασκέδασες και στην καραντίνα!

Πηγή: marieclaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X