ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκάνδαλο: Ακόλαστη δασκάλα έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικο! (vid)

«Είμαι ενήλικη και είναι απλώς έφηβος...»

Μια πρώην δασκάλα στη Δυτική Βιρτζίνια θα καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης αφού ομολόγησε πως έκανε sexting με έναν 15χρονο μαθητή, σύμφωνα με μια έκθεση.

Η Ramsey Bearse, 29 ετών, παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι έστειλε τουλάχιστον τέσσερις τόπλες φωτογραφίες στον έφηβο στο Snapchat το 2018 όταν ήταν δασκάλα στο γυμνάσιο Andrew Jackson στο Cross Lanes στο Cross Lanes.

«Δεν έχω κρατήσει καμία από αυτές τις φωτογραφίες ούτε τις έχω προωθήσει σε κανέναν άλλο», είπε η πρώην βασίλισσα ομορφιάς στο δικαστήριο.

«Είμαι ενήλικη και είναι απλώς έφηβος, ήταν σίγουρα δικό μου λάθος και αποδέχομαι την ευθύνη για την κατάσταση», ανέφερε.

Η Bearse, η οποία ήταν η Miss Kentucky το 2014, είπε ότι τουλάχιστον μία από τις φωτογραφίες της προοριζόταν για τον σύζυγό της, ισχυριζόμενη ότι το όνομα του νεαρού βρέθηκε στο κινητό της τηλέφωνο ακριβώς δίπλα στο όνομα του συζύγου της.

«Από εκεί με ρώτησε περισσότερα και πανικοβλήθηκα», είπε. «Όταν μου ζήτησε περισσότερα, του έστειλα περισσότερες φωτογραφίες μου που τον οδήγησαν να στείλει και δικές του».

Ομολόγησε ένοχη για αδίκημα κακοποίησης για κατοχή υλικού που απεικονίζει ανηλίκους σε σεξουαλική συμπεριφορά και πρόκειται να καταδικαστεί στις 17 Ιανουαρίου.

 

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X