ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεξιστής ποστάρει 12 συμβουλές για τις γυναίκες και το Twitter... του αλλάζει τα φώτα!

«Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, δεν φοράς ροζ και έχεις κοντά μαλλιά... την πάτησες»

Ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του «σύμβουλο», «συγγραφέα» και «ομιλητή».

Ωστόσο ο κόσμος του διαδικτύου τον γνωρίζει περισσότερο ως έναν μάλλον... γραφικό τύπο, που κατά καιρούς ποστάρει μισογυνικές αναρτήσεις, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

O λόγος για τον Αλεξάντερ Τ. Α. Κορτές, έναν αυτοανακηρυχθέντα «ειδήμονα» στο γυναικειο φύλο, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει χρήματα παρέχοντας συμβουλές σε άλλους... πετυχημένους άνδρες όπως αυτός, για το πώς μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη γυναίκα και να την «εκπαιδεύσουν» σωστά.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, ο «γκουρού» της τοξικής αρρενωπότητας αναφέρει πως, για να γίνει μια γυναίκα όμορφη, πρέπει να κάνει τα εξής: Να αδυνατίσει, να μάθει να μαγειρεύει, να αφήσει μακριά μαλλιά, να φορά μέικ απ, να είναι θηλυκή, να έχει χάρη, να έχει αισθησιασμό, να ξυρίζεται, να είναι μοδάτη, να φοράει ροζ και άλλα θηλυκά χρώματα, να αγαπά τους άνδρες και, φυσικά, να ακούει τους άνδρες!

 

Ο σεξιστικός αυτός δωδεκάλογος του Κορτές, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Τελικά ο αλαζόνας «σύμβουλος» μπλόκαρε αρκετούς χρήστες από τους λογαριασμούς του στα social media αφού, όπως φαίνεται... δεν έχει και μεγάλη αντοχή στην καζούρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος νωρίτερα είχε προτρέψει τους άνδρες followers τους να δείξουν αυτή τη λίστα στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, κι αν η γυναίκα των ονείρων τους αντιδράσει με θυμό ή κοροϊδία, να απομακρυνθούν από αυτή, «επειδή είναι στρίγγλα και ακατάλληλη για ζευγάρωμα»! Δείτε παρακάτω τις καλύτερες αντιδράσεις στο Twitter για τις... συμβουλές του Κορτές

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X