ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς να βγάλετε λεφτά χωρίς να βγείτε από το σπίτι;

Μικρά μυστικά...

Υπάρχουν αναρίθμητοι λόγοι που κανείς μας δεν έχει όσα λεφτά θα ήθελε. Παραδόξως, υπάρχουν μερικοί τρόποι να βγάλουμε λεφτά από το σπίτι  -εντάξει, δε σας υποσχόμαστε να χτίσετε κάποια οικονομική αυτοκρατορία, αλλά σίγουρα μπορείτε να κερδίσετε κάποια ποσά που μπορείτε να αξιοποιήσετε αποταμιεύοντας ή μετατρέποντάς τα σε μικρές καθημερινές "πολυτέλειες".

1. Ebay

Δε χρειάζεται να πάθουμε Marie Kondo για να σας πούμε ότι έχετε περισσότερα πράγματα από όσα χρειάζεστε. Αν όχι, μπράβο σας, αλλά οι πιθανότητες λένε ότι μπορείτε να πουλήσετε online αρκετά από αυτά. Το αγαπημένο site ηλεκτρονικής δημοπρασίας είναι μια πολύ καλή λύση για να ξεφορτωθείτε ο,τι δε θέλετε και να βγάλετε κάποια χρήματα. Ειδικά αν δημιουργήσετε μια αξιοπιστία ως πωλητές, όλο και περισσότεροι θα αγοράζουν από εσάς.

2. Depop

H τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή μας πολύ εύκολη και ευχαριστούμε την τύχη μας για αυτό. Το Depop είναι μια ακόμα πιο ενημερωμένη πλατφόρμα δημορασιών, η οποία οπτικά μοιάζει με διασταύρωση Instagram με Pinterest. Eίναι πολύ εύκολη στη χρήση, το οποίο κάνει την πώληση ταχύτερη και ευκολότερη.

3. Πουλήστε παλιά CD και DVD

Υπάρχουν sites όπως το Music Magpie στο οποίο μπορείτε απλώς να εισάγετε το Barcode ενός CD ή DVD που θέλετε να πουλήσετε και να βρείτε αγοραστές. Ευχαριστούμε, θα πάρουμε.

4. Ανοιχτή αγορά

Πριν από όλα τα sites ηλεκτρονικών δημοπρασιών υπήρχε η αγορά. Αν όλα αυτά τα μπλιμπλίκια δεν είναι πολύ του στιλ σας, μπορείτε πάντα να μαζέψετε σακούλες με πράγματα που δε χρειάζεστε και να τα πάτε σε μαγαζιά που πουλάνε προϊόντα από δεύτερο χέρι. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε τα παλιά σας βιβλία και να τα πουλήσετε σε μαγαζιά στο Μοναστηράκι.

5. Πληρωθείτε για να απαντάτε σε ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις

Αυτό μπορεί να γίνει. Υπάρχουν εταιρείες που πληρώνουν για να παίρνουν απαντήσεις σε δημοσκοπήσεις. Φυσικά δεν είναι όλες αξιόπιστες, αλλά υπάρχουν sites που έχουν καταγράψει τις καλύτερες. Ειλικρινά, γιατί όχι; Επίσης υπάρχουν apps που πληρώνουν για reviews και βαθμολογήσεις.

Πηγή: jenny.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X