ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτήση τρόμου: Ο εκπαιδευτής ξέχασε να τον δέσει (Vid)

Έδινε μάχη για να μην πέσει στο κενό

Στιγμές τρόμου έζησε ένας τουρίστας στην Ελβετία όταν αποφάσισε να κάνει αιωροπτερισμό από μια πλαγιά ύψους 1.200 μέτρων.

Ο Κρις Γκούρσκι βρέθηκε ξαφνικά να δίνει μάχη για να μην πέσει στο κενό από αυτό το ύψος καθώς ο εκπαιδευτής του ξέχασε να τον δέσει πάνω του, όπως προβλέπεται σε αυτού του είδους τις πτήσεις.


Η Κιμ έκανε αποκαλύψεις για την ταινία 18+ του 2007! (Vid)


Για συνολικά 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, όπως περιγράφει ο ίδιος, «βρέθηκα κρεμασμένος στο κενό να δίνω μάχη για τη ζωή μου».

Στο βίντεο που απαθανάτισε όλη την τρομακτική πτήση φαίνεται ο Γκούρσκι να τρέχει προς την άκρη της πλαγιάς με τα προβλήματα να ξεκινούν από τη στιγμή που τα πόδια του αποκωλλούνται από το έδαφος.


100% Κυπριακό! Έτσι γίνονται οι σωστές μεταφορές με διπλοκάμπινο (Pic)


Για τα επόμενα 134 δευτερόλεπτα ο Γκούρσκι φαίνεται να προσπαθεί να κρατηθεί με το ένα χέρι από τη μεταλλική μπάρα και με το άλλο από τον εκπαιδευτή, ο οποίος την ίδια ώρα προσπαθεί να κατεβάσει το αιωρόπτερο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά προκειμένου να κάνει πιο ομαλή μια ενδεχόμενη πτώση του πελάτη του.

Όταν ο Γκούρσκι δεν άντεξε άλλο και άφησε τη λαβή του, το αιωρόπτερο είχε φτάσει σε χαμηλό υψόμετρο.


«Τελικά κοιμήθηκες για πάντα. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ να είναι η μηχανή»


Παρόλα αυτά ο άτυχος τουρίστας κατέληξε με έναν σπασμένο καρπό από την ανώμαλη προσγείωση.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι θα επιχειρήσει ξανά να κάνει μια τέτοιου είδους πτήση καθώς «δεν ευχαριστήθηκα την πρώτη μου».

Πηγή: protothema.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X