ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόσο σημαντικός είναι ο στοματικός έρωτας για τις γυναίκες;

Τι συμβαίνει όταν εκείνος δεν παίρνει την πρωτοβουλία;

Για πολλές γυναίκες το στοματικό σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής τους ζωής και αρκετά συχνά, μοναδικό τρόπο για να φτάσουν σε οργασμό. Για άλλες πάλι, αποτελεί μέχρι και σήμερα, ζήτημα ταμπού και έτσι, αποφεύγουν να το δοκιμάσουν ή και αν το κάνουν, δεν μπορούν να το απολαύσουν. Και δεν αναφέρομαι στο να κάνει μία γυναίκα στο σύντροφό της στοματικό σεξ, αλλά το αντίστροφο. Είτε γίνεται στα προκαταρκτικά παιχνίδια (foreplay), δηλαδή πριν τη διείσδυση, είτε ως αυτόνομη σεξουαλική πράξη που μπορεί από μόνο του να οδηγήσει στη σεξουαλική κορύφωση, αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο απολαυστικά κομμάτια του σεξουαλικού παιχνιδιού για τις περισσότερες γυναίκες.

Όσο και αν έχουμε στο μυαλό μας οτι ο άνδρας είναι εκείνος που το θέλει και το ζητάει περισσότερο, έχει αποδειχθεί οτι και για εκείνον είναι εξίσου απολαυστικό. Και αυτό γιατί, ο άνδρας έχει την ευκαιρία:

- να ικανοποιήσει τη σύντροφό του,
- να της δείξει πόσο την ποθεί και
- να νιώσει και ο ίδιος σιγουριά πως «κάνει σωστά τη δουλειά του», καθώς η γυναίκα, μπορεί να αντλήσει έντονη ηδονή και ευχαρίστηση από αυτό.

Όλες οι γυναίκες ζητάνε το στοματικό σεξ;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Βασική προυπόθεση είναι να νιώθει άνετα η γυναίκα απέναντι στο σύντροφό της. Το στοματικό σεξ, μπορεί να φέρνει πιο κοντά το ζευγάρι, να αυξήσει την οικειότητα, την εγγύτητα, όπως και την πιθανότητα οργασμού, ωστόσο, πολλές φορές γεμίζει τις γυναίκες άγχος, αγωνία, ακόμα και φόβο. Ιδιαίτερα, στις περιπτώσεις, όπου δεν νιώθουν άνετα με το σώμα τους και δεν έχουν εξοικειωθεί με την εικόνα των γεννητικών τους οργάνων και την σεξουαλική τους λειτουργία, η πιθανότητα να καταστεί το στοματικό σεξ μία δυσάρεστη εμπειρία είναι αυξημένη. Ταυτόχρονα, πολλές γυναίκες αγχώνονται σχετικά με την εικόνα, τη μυρωδιά ή τη «γεύση» που μπορεί να έχει το αιδοίο τους. Αυτό τις γεμίζει επιπρόσθετο άγχος και έτσι, δεν μπορούν να αφεθούν στο σεξουαλικό παιχνίδι με το σύντροφό τους.

Τι συμβαίνει όταν εκείνος δεν παίρνει την πρωτοβουλία;

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις, όπου η γυναίκα θέλει να της κάνει ο σύντροφός της στοματικό σεξ, αλλά εκείνος δεν παίρνει την πρωτοβουλία. Συχνά εκείνη μπορεί να διστάζει ή να αποφεύγει να το ζητήσει και έτσι το ζευγάρι περιορίζεται και αφήνει στην άκρη τα «θέλω» του, μόνο και μόνο από ντροπή ή αμηχανία. Υπάρχει ένα ποσοστό γυναικών που παραδέχεται πως δεν της αρέσει όπως το κάνει ο σύντροφός της, αλλά συγχρόνως, αρνείται να του δώσει κάποια οδηγία, να του δείξει τι της αρέσει ή να του ζητήσει με ευγενικό τρόπο να αλλάξει κάτι στις κινήσεις του. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε από φόβο μήπως τον προσβάλει, τον θυμώσει ή τον χάσει, είτε επειδή πραγματικά μία γυναίκα δεν γνωρίζει καλά το σώμα της και τη σεξουαλική της λειτουργία.

Σε κάθε περίπτωση, το στοματικό σεξ μπορεί να γίνει μια απόλυτα απολαυστική εμπειρία, αρκεί να αφεθείτε και εσείς. Άλλωστε, σχεδόν το 80% των γυναικών φτάνει σε οργασμό μέσω της διέγερσης της κλειτορίδας. Επομένως, μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον καλύτερο τρόπο, για να φτάσετε πιο κοντά στην οργασμική κορύφωση; Αυτό που πρέπει να θυμάστε, είναι πως όταν νιώθετε άνετα με το σώμα σας και ειδικά με τα γεννητικά σας όργανα, τότε δεν θα νιώθετε αμήχανα στις ερωτικές σας στιγμές με τον αγαπημένο σας.

Γι’ αυτό:

  • φροντίστε για την υγιεινή σας,
    - κοιτάξτε, αγγίξτε, χαϊδέψτε και μόνη σας τα γεννητικά σας όργανα
    - συζητήστε ανοιχτά με το σύντροφό σας για το τι σας αρέσει και τι όχι, τι σας προβληματίζει, για το τι θέλετε και καλλιεργείστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας βοηθήσει και τους δύο να κάνετε το σεξ ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία.

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X