ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι WAGS του Παγκοσμίου Κυπέλλου... «κόβουν» την ανάσα! (pics)

Οκτώ λόγοι να πηγαίνει η μπάλα στην εξέδρα

Οι σύντροφοι, γυναίκες και ερωμένες των ποδοσφαιριστών, ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία πρωταγωνιστριών του παρασκηνίου: Οι WAGs (Wives and Girlfriends) κάνουν το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο παιχνίδι
Στο Μουντιάλ της Ρωσίας μεγάλη μπάλα δεν περιμένουμε να δούμε μόνο στο χορτάρι, αλλά και στις κερκίδες. Εκεί όπουα θα έχουμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των... ντόπιων, αλλά και των συζύγων (ή συντρόφων) των ξένων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν μια άλλη ομορφιά στη διοργάνωση.

Μπρούνα Μαρκεζίνι: Σχέση-ημίχρονο με τον Νεϊμάρ

Δεσμός με διαλείμματα και παράλληλες περιπέτειες, ή διαλείμματα με λίγο δεσμό; Ο Νεϊμάρ στα 26 του χρόνια πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί, εξού και επανήλθε στην εδώ και εξαετία ερωμένη του, την εκτυφλωτικά σέξι Μπρούνα Μαρκεζίνι. Εκείνη όμως δεν είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την ζωή και την καριέρα της στη Βραζιλία. Οπότε, λόγω ασυμβατότητας σε θεμελιώδη ζητήματα, ο έρωτας των δυο νέων που μοιάζουν να τα έχουν όλα, μονίμως τελειώνει πριν αρχίσει -ή και το αντίστροφο.
Μιας και μιλάμε όμως για τον Νεϊμάρ και την ερωμένη του, δηλαδή δύο από τους πλέον διάσημους Βραζιλιάνους σήμερα, στο love story τους υπάρχουν μοιραίοι και αόρατοι, αλλά πολύ ενδιαφέροντες, αόρατοι παράγοντες.

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ, ο ήρωας-τοτέμ για κάθε Βραζιλιάνο, ο στράικερ και φυσικός ηγέτης της Σελεσάο, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον έως τώρα γνωστό κόσμο για τη μεταγραφή του από την Μπαρσελόνα στην Παρί Σεν-Ζερμέν έναντι 222 εκατ. ευρώ, δεν θα μπορούσε παρά να βαδίζει στα χνάρια των μεγαλύτερων λαϊκών ειδώλων που προηγήθηκαν στη χώρα του. Ακόμη και στον ευαίσθητο τομέα της επιλογής συντρόφου. Γι' αυτό και η εκθαμβωτική 22χρονη Μπρούνα Μαρκεζίνι, κατά κόσμον Μπρούνα Ρέις Μάια, δεν είναι απλώς «το κορίτσι του Νεϊμάρ», ή, έστω, ένας μελαχρινός εξωτικός πειρασμός στα μάτια οποιουδήποτε δοξάζει ή απεχθάνεται τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ. Μάλλον χωρίς να το συνειδητοποιεί, ο Νεϊμάρ αντιγράφει τον Αΰρτον Σέννα, έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους που ανέδειξε ποτέ ο κόσμος των βραζιλιάνικων σπορ. Κι αυτό διότι η Μπρούνα, ως εξαιρετικά δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός, πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες υψηλής τηλεθέασης κ.α., είναι μία από τις επίδοξους διαδόχους της Xuxa (Σούσα). Η οποία υπήρξε η αιώνια αγαπημένη του Σέννα, παρόλον ότι η σχέση τους στην πραγματικότητα δεν στέριωσε ποτέ. Ούτε, βέβαια, οι δύο μεγαλύτεροι Βραζιλιάνοι αστέρες της δεκαετίας του '90 έφτασαν ποτέ να συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου.

Κατά μία διαβολική σύμπτωση η Μπρούνα Μαρκεζίνι έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο δίπλα στην Σούσα. Αλλά και ο δεσμός της με τον Νεϊμάρ, με τις διακοπές, την απομάκρυνση, τις επανειλημμένες επανασυνδέσεις κ.λπ. θυμίζει έντονα τη διακεκομμένη σχέση Σέννα-Σούσα. Επιπλέον, κολλητός φίλος του Νεϊμάρ και συνεταίρος του στους στιλιστικούς πειραματισμούς, τα ξέφρενα πάρτι με πρόθυμες και διαθέσιμες θαυμάστριες, διασημότητες κ.ο.κ., είναι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον. Ινδαλμα του και σταθερό σημείο αναφοράς είναι ο Αΰρτον Σέννα, τον οποίον θαυμάζει επίσης και ο Νεϊμάρ. Ωστόσο, πέρα από τις ομοιότητες, το εάν η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον σουρεαλιστικό, μυστικιστικό βραζιλιάνικο τρόπο, στα διαλείμματα της σχέσης της Μπρούνα με τον Νεϊμάρ, ο καθένας τους δεν έμεινε ερωτικώς άπραγος. Εκείνη φέρεται να συνομιλεί ερωτικά με τον Βραζιλιάνο ράπερ Ντιέγκο Ραφαέλ Βιλανουέβα, το μοντέλο Μάρλον Τεϊξέιρα κ.α. Ενώ ο Νεϊμάρ έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στο πλευρό της Αμερικανίδας ηθοποιού Κλόι-Γκρέις Μορέτζ και της ποπ-σταρ Ντέιμι Λοβάτο.

 

Ρούμπι Μέι, το ηφαίστειο δίπλα στον Ντέλε Αλι

Στον σκληρό κόσμο του μόντελινγκ, η καυτή μελαψή σάρκα της Ρούμπι ίσως περιβάλλεται με σεβασμό και κύρος αντίστοιχο αυτού που απολαμβάνει στο ποδόσφαιρο ο Βρετανός μέσος Ντέλε Αλι. Η Ρούμπι Μέι κάνει πρωταθλητισμό στον δικό της χώρο, καθώς ανάμεσα στις συνεργασίες της ως μοντέλου (εσωρούχων, αλλά όχι μόνο) συγκαταλέγονται κορυφαίοι διεθνείς οίκοι, όπως η Chanel, οι Dolce & Gabbana και το Hidden Fashion. Εκείνη είναι 23 ετών και εκείνος 22, ενώ εικόνες τους κοσμούν συχνά τα έντυπα που ειδικεύονται στο κουτσομπολιό και τις κλειδαρότρυπες διασήμων. Συνήθως, το ζεύγος του ποδοσφαιριστή και του τοπ-μόντελ συλλαμβάνεται από παπαράτσι σε διακοπές τους στην Μύκονο, την Ιμπιζα κ.λπ. Ο Ντέλε και η Ρούμπι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, αχώριστοι, ταιριαστοί, πυριφλεγείς από έρωτα ο ένας για τον άλλον.

Πόλι Πάρσονς: Γλυκιά επίθεση στον Φερμάλεν

Γρήγορη και ευέλικτη, λόγω σωματικών προσόντων και αναστήματος (μόλις 1,63 μ.) η Βρετανίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο, ζάλισε τον Τόμας Φερμάλεν και τον κατατρόπωσε, όχι τόσο ως αμυντικό, όσο ως άνδρα. Ακαταμάχητα γοητευτική, αισθησιακή αλλά και διάσημη από την τηλεοπτικής της καριέρα, η Πάρσονς θέτει υποψηφιότητα για τον τίτλο της πιο σεξ-ελκυστικής σημερινής WAG. Με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, πάλαι ποτέ αρχηγό της Αρσεναλ και επί του παρόντος παίκτη της Μπαρτσελόνα, η Πόλι Πάρσονς γνωρίστηκε το 2012. Οι είκοσι πόντοι ύψους και τα δύο χρόνια που τους χωρίζουν (32 εκείνος, 34 εκείνη) ήταν διαφορές εντελώς αμελητέες για το ζεύγος. Υστερα από πέντε χρόνια σχέσης και δύο γιους, τον Ραφ και τον Εϊς, ο Τόμας παντρεύτηκε την Πόλι το 2017.

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Τρέχουσα ή μέλλουσα «κυρία Ρονάλντο»;

Την εγκρίνει η πεθερά, η κυρία Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Αβέιρο, οπότε οι πιθανότητές της καλοσχηματισμένης και καλλιπύγου Τζορτζίνας να γίνει σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, τελευταίως εμφανίζονται ιδιαιτέρως αυξημένες. Η κα Ντολόρες δεν χώνεψε ποτέ πχ την Ιρίνα Σάικ, την πιο γνωστή από τις καλλονές που έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί στην αγκαλιά του υπερ-σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

 

 

Αντιθέτως, η μαμά Ρονάλντο συμπαθεί τη μαμά του τέταρτου από τα τέκνα του CR7, ίσως διότι με το έμπειρο και διαπεραστικό της μάτι βλέπει πέρα από τις θελκτικές καμπύλες της Τζορτζίνας. Κατά τα λοιπά, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο -ένας τίτλος βασιλικός για την συνομοταξία των WAG- είναι μια απλή κοπέλα, με ταπεινή λαϊκή καταγωγή από μια μικρή πόλη της Ισπανίας κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Δοκίμασε να εργαστεί στην Βρετανία σαν εσωτερική οικιακή βοηθός, πριν επιστρέψει στην Ισπανία. Καθώς το μόντελινγκ και η μόδα κατατάσσονται ψηλά στον κατάλογο των ενδιαφερόντων της, η Τζορτζίνα Ροντρίγκες είχε την ευτυχία να γνωρίσει τον Κριστιάνο σε μια εκδήλωση των Dolce & Gabbana. Χάρη στη λάμψη που αποκτά ελέω Ρονάλντο, η Τζορτζίνα ίσως μπορέσει να εκπληρώσει το όνειρό της, δηλαδή να σταδιοδρομήσει «αριστίνδην» στο μόντελινγκ. Ειδάλλως, θα περιοριστεί σε καθήκοντα όπως η τεκνοποιία, η ανατροφή των παιδιών και το νοικοκυριό στην οικία Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

 

Πιλάρ Ρούμπιο: Καθαρό πέναλτι στον Σέρχιο Ράμος

Το επώνυμό της στα ισπανικά δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο ταιριαστό με την εμφάνισή της, καθώς «rubio» σημαίνει «ξανθιά», «διαυγής». Μελαχρινή και με καθηλωτικό παρουσιαστικό, σχεδόν αντίστοιχο της ωμής πυγμής που αντικρύζουν οι αντίπαλοι του Σέρχιο Ράμος στο γήπεδο όταν τον πλησιάζουν, η Πιλάρ ανήκει στην μεγάλη των τηλεπαρουσιαστριών σχολή. Η οποία έχει δώσει λαμπρά δείγματα ανατροφής καλλονών, τόσο στην Ισπανία όσο και την Ιταλία. Η Πιλάρ είναι βραβευμένη τηλεοπτική ρεπόρτερ και παρουσιάστρια στο κανάλι La Sexta.

 

 

Και μολονότι δεν διάγει την πρώτη της φρεσκάδα καθώς είναι 40 ετών (μεγαλύτερη κατά 8 χρόνια από τον Σέρχιο Ράμος), η Πιλάρ Ρούμπιο καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές της αξιοπόθητης και αξιέραστης ώριμης μητέρας, όπως και αυτές μιας αρχέτυπης WAG. Με τον αρρενωπό και γοητευτικό Σέρχιο έχουν τρεις γιους, τους οποίους απέκτησαν κατά τη διάρκεια ενός δεσμού που χρονολογείται από το 2012. Το εάν έχουν παντρευτεί παραμένει άγνωστο. Ομως εάν συγχωρείται να κρίνει κανείς από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες, η Πιλάρ και ο Σέρχιο μοιάζουν φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό -συντονισμένοι, δυναμικοί, λαίμαργοι, ανελέητα ερωτικοί (στον πληθυντικό ή στον ενικό που καθείς προτιμά).

 

 

Αλεξάνδρα Ιβαρσντότιρ: Πώς να χάσει η Ισλανδία;

Οι προσευχές να ανανήψει εγκαίρως ο Γκίλφι Σίγκουρντσον ώστε να βρίσκεται στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους της Ισλανδίας έχουν διπλή ένταση. Διότι, εάν δεν παίζει ο Σίγκουρντσον, εξυπακούεται ότι οι κάμερες δεν θα αναζητούν το ουρανόμηκες, διαγαλαξιακό κάλλος της Αλεξάνδρας με το επώνυμο-στραμπούληγμα της γλώσσας. Η αγαπημένη του μεσοεπιθετικού της Εβερτον τυγχάνει εξ επαγγέλματος όμορφη -και αντιστοίχως διακριθείσα σε τοπικά και διεθνή καλλιστεία. Με την πυρηνική Αλεξάνδρα στην κερκίδα, η λιλιπούτεια Ισλανδία των 330.000 κατοίκων, σίγουρα αποκτά έναν τρομακτικό πολλαπλασιαστή ισχύος.

 

 

Λορελάι Ταρόν: Σπίτι μου, κολομβιανή χαρά μου

Η σύζυγος του αρχηγού της Κολομβίας, Ρανταμέλ Φαλκάο, αδικείται από την εμφάνισή της. Υπό την έννοια ότι είναι εκπάγλου καλλονής, άλλο τόσο αισθησιακή και σέξι, στην πραγματικότητα όμως τυγχάνει μια σεμνή και αμέμπτου ηθικής, αιωνίως πιστή στο στεφάνι της συμβία και μητέρα τριών παιδιών. Ταυτόχρονα είναι βέβαια μια δημοφιλής τραγουδίστρια στην πατρίδα της, την Αργεντινή -ασχέτως εάν ακολουθεί πειθήνια την εκάστοτε εγκατάσταση του Ρανταμέλ Φαλκάο, αναλόγως των μεταγραφών του.

 

 

Στην παρούσα φάση είναι παίκτης της Μονακό, οπότε αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα, προηγουμένως όμως είχε ακολουθήσει έναν κάπως νομαδικό βίο. Αφού ξεκίνησε από την πατρίδα του, πήγε στην Αργεντινή, κατόπιν μετακόμισε διαδοχικά στην Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία, πριν επιστρέψει στη Μονακό. Από το 2004 όταν και γνωρίστηκαν, κυρίως όμως από το 2007 όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, η Λορελάι Ταρόν βρίσκεται απαρεγκλίτως -πλην διακριτικά- στο πλευρό του Ρανταμέλ Φαλκάο. Τον παντρεύτηκε στα 19 της και έκτοτε έχει μάτια μόνο γι' αυτόν, κι αυτός για εκείνην, αγνοώντας όλων των υπολοίπων τα λάγνα βλέμματα πάνω στην Λορελάι.

Τζέσικα Στέρλινγκ: Ο πάγκος της Κολομβίας έχει βάθος

Μία από τις πιο γλυκές -προς το καυτό και καυτερό, όπως η κολομβιανή κουζίνα- παρουσίες στην ευγενή τάξη των WAG του Μουντιάλ, η Τζέσικα Στέρλινγκ είναι αγαπημένη του φωτογραφικού φακού και της κάμερας. Σύζυγος του τερματοφύλακα Νταβίντ Οσπίνα και μητέρα δύο παιδιών, η χυμώδης Τζέσικα είναι μονίμως πρόσχαρη και χαμογελαστή. Εάν η Κολομβία καταφέρει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο φετεινό Παγκόσμιο Κύπελο (το 2014 είχε φτάσει έως τη φάση των ημιτελικών, έχοντας προηγουμένως φιλοδωρήσει ένα 3-0 στην Ελλάδα), το παγκόσμιο κοινό θα απολαμβάνει πιο συχνά πλάνα από την κυρία Οσπίνα -σαφέστατα ένα από τα αξιοθέατα της εθνικής και της νοτιαμερικανικής χώρας εν γένει.

Πηγή: protothema 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X