ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «καυτές» διακοπές της Τούνη στο Μπαλί

Παρέα με τον αγαπημένο της

Η Ιωάννα Τούνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του τηλεοπτικού παιχνιδιού μόδας "My Style Rocks", έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και χιλιάδες ακόλουθους, που παρακολουθούν τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και, ειδικά στο Instagram, αφού εκεί παρουσιάζει κομμάτια της δουλειά της, αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά της, τις εξόδους της, τα ταξίδια της, καθώς και στιγμές από την προσωπική της ζωή, μαζί με τον αγαπημένο της, τον Νώντα Παπαντωνίου.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, ενώ αυτές τις μέρες επέλεξαν να κάνουν κοινές διακοπές σε έναν "καυτό" και εξωτικό προορισμό, στο Μπαλί της Ινδονησίας. Η Ιωάννα μοιράστηκε σε posts, αλλά και insta stories τις πρώτες στιγμές τους από το ταξίδι και μερικές από τις νέες εμπειρίες της.

Με το νέο της hair look και το πάντοτε εντυπωσιακό της ντύσιμο, η Ιωάννα φωτογραφίζεται στο Μπαλί μαζί με μαϊμουδάκια, μοιράζεται με τους followers της τα αξιοθέατα που είδε, κάνει μασάζ, δοκιμάζει νέες γεύσεις και, φυσικά, απολαμβάνει μοναδικές στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα:

 

 
 
 
View this post on Instagram

Μπαλινέζα με τα όλα της.

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Πηγή:news247

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X