ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα την ώρα που η φίλη του... τού έκανε στοματικό έρωτα!

Έτρεχε με 130 και την προσοχή του αλλού

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αξιωματικοί της τροχαίας στο Πόλγκειτ, στο ανατολικό Σάσεξ, όταν ακολουθώντας ένα όχημα που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα διαπίστωσαν πως η συνοδηγός είχε σκύψει στη μεριά του οδηγού και επιδιδόταν σε σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, το απόγευμα της 13ης Απριλίου του 2018 ο 31χρονος James Garraway, υδραυλικός στο επάγγελμα, εντοπίστηκε να οδηγεί με 166 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο κοντά Πόλγκειτ την ώρα που η έγκυος φίλη του, Jade Abnett του έκανε στοματικό έρωτα. Στο συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο όπου έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα το όριο ταχύτητας είναι 110 χλμ/ωρα.


Το περιπολικό της τροχαίας που δεν έφερε διακριτικά σταμάτησε το όχημα και προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού. Ο 31χρονος κατηγορείται για παραβίαση ορίου ταχύτητας, οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος και οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή καθώς «επέτρεψε στον επιβάτη να εκτελέσει σεξουαλική πράξη πάνω του».

Ο Garraway παρουσιάστηκε την Παρασκευή 11/1 στο δικαστήριο του Μπράιτον όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ο δικηγόρος του, David Battaliou ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κατηγορούμενος αρνείται ότι οδηγούσε χωρίς τη δέουσα προσοχή και κυρίως πως η σύντροφός του επιδιδόταν σε σεξουαλική πράξη πάνω του. Η σύντροφός του Jade Adnett είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύντομα θα γεννήσει».

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 19 Μαρτίου.

 

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X