ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπόρις Τζόνσον: Καταρρέουν τα πάντα πίσω του, ακόμα και Αστυνομικοί (Vid)

Συνεχίζει ακάθεκτος με την ομιλία του

Αδιάφορος έμεινε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, όταν μία νεοσύλλεκτη αστυνομικός σχεδόν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ακαδημία της Αστυνομίας στη βόρεια Αγγλία.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στην πρώτη σειρά, ακριβώς πίσω από τον Τζόνσον, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο Τζόνσον κατάλαβε ότι κάτι συνέβη, τη ρώτησε αν είναι καλά και… συνέχισε να μιλάει ατάραχος, ενώ εκείνη έσπευσε να καθίσει για να μην καταρρεύσει.

«Λυπάμαι. Νομίζω ότι είναι σήμα για να τελειώνω γρήγορα», είπε ειρωνικά ο Τζόνσον, γελώντας.

Η αστυνομικός λίγο αργότερα σηκώθηκε όρθια, ενώ ο πρωθυπουργός μιλούσε ακόμη…

Φυσικά, ένα τέτοιο περιστατικό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους πολιτικούς του αντιπάλους, αφού πολλοί ήταν αυτοί που κατακεραύνωσαν τον Βρετανό πρωθυπουργό:

«Άφησε τους σπουδαστές να περιμένουν και δεν αποτελεί έκπληξη που κάποιος από αυτούς φαίνεται ότι λιποθύμησε» έγραψε στο Twitter η υπουργός Εσωτερικών των Εργατικών, Νταϊάν Άμποτ.

Ενώ πρόσθεσε: «Είδε τι συνέβη και το αγνόησε. Αυτό τα λέει όλα. Όσα πρέπει να ξέρετε γι’ αυτόν τον άνθρωπο και τον βαθμό αλληλεγγύης του προς τις αστυνομικές υπηρεσίες».

«Είναι κατάχρηση εξουσίας από τον Μπόρις Τζόνσον να υποχρεώνει τόσους σπουδαστές να σταματήσουν τα μαθήματά τους και τη δουλειά τους για να συμμετάσχουν σε μια πολιτική κίνηση» σχολίασε μία άλλη βουλευτής των Εργατικών, η Ιβέτ Κούπερ.

Ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε με μία ώρα καθυστέρηση στην αστυνομική σχολή του Γουέικφιλντ, για την ομιλία του περί δημόσιας ασφάλειας, εν μέσω της γενικευμένης πολιτικής κρίσης λόγω Brexit.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X