ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέλο πόζαρε γυμνό σε παιδότοπο και συνελήφθη

Τι ισχυρίστηκε η 20χρονη

Στη σύλληψη ενός 20χρονου μοντέλου προχώρησαν οι κινεζικές αρχές επειδή πόζαρε γυμνό σε παιδότοπο αναρτώντας, στη συνέχεια, τις φωτογραφίες στα social media προκειμένου να επιδείξει το «αψεγάδιαστο κορμί» της.

Η Ζάνγκ, όπως είναι το επίθετο του μοντέλου, προσέλαβε έναν φωτογράφο προκειμένου να την καταγράψει γυμνή σε πόζες σε παιδότοπο στην πόλη Νανίνγκ ανήμερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές και στον 31χρονο φωτογράφο για διασπορά πορνογραφικού υλικού επειδή και ο ίδιος ανήρτησε τις φωτογραφίες στα social media.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το 20χρονο μοντέλο υποστήριξε ότι πόζαρε γυμνή επειδή πίστευε ότι είχε καλή σιλουέτα ελπίζοντας τα καρέ να καταγράψουν τη νιότη της. Η ίδια φέρεται να είπε, επίσης, ότι δεν αντιλήφθηκε πως το να ποζάρει γυμνή ήταν παράνομο.,

Από τον παιδότοπο έγινε γνωστό ότι το μοντέλο και ο φωτογράφος μπήκαν δύο φορές στον χώρο προκειμένου να τραβήξουν όλες τις φωτογραφίες διευκρινίζοντας ότι ούτε άδεια είχαν ζητήσει ούτε και οι εργαζόμενοι στον χώρο αντιλήφθηκαν την κατάσταση.

Το κινεζικό δίκαιο προβλέπει ότι όποιος εκθέτει το κορμί του σε δημόσια θέα ή έχει απρεπή συμπεριφορά μπορεί αρχικά να κρατηθεί έως και για 10 ημέρες ενώ εάν κριθεί ένοχος για διασπορά πορνογραφικού υλικού μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X