ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίκαελ Σουμάχερ: Μήνυμα ελπίδας από την σύζυγο του

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα»

Μήνυμα ελπίδας έστειλε τα Χριστούγεννα η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, η Κορίνα Σουμάχερ απάντησε σε ένα μήνυμα από ένα αφοσιωμένο φαν κλαμπ του διάσημου συζύγου της, που σχεδιάζει να λανσάρει σύντομα μια καινούργια σελίδα στο Facebook. «Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά πετραδάκια σχηματίζουν ένα μεγάλο μωσαϊκό. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», φέρεται να είπε στους φαν του άνδρα της η κυρία Σουμάχερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου, το φαν κλαμπ του Γερμανού οδηγού αγώνων θέλει να λανσάρει τη νέα σελίδα στις 29 Δεκέμβρη, ακριβώς έξι χρόνια από το ατύχημα σε χιονοδρομική πίστα στις γαλλικές Άλπεις που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Μικαέλ Σουμάχερ στο κεφάλι.Υπενθυμίζεται ότι, εξαιτίας της σοβαρότητας του τραυματισμού του, οι γιατροί είχαν πάρει την απόφαση τότε να υποβάλουν σε τεχνητό κώμα τον πρωταθλητή της Φόρμουλα 1. Αφότου βγήκε απο το κώμα, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δίνονται στη δημοσιότητα με το «σταγονόμετρο», γεγονός που δίνει τροφή για πολλές εικασίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο news.com.au, το γερμανικό φαν κλαμπ του Σουμάχερ στο Κέρπεν αποφάσισε να ανοίξει τη νέα σελίδα με σύνθημα «KeepFightingMichael» την επόμενη εβδομάδα, δίνοντας κουράγιο στους οικείους και τους φίλους του, και κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για πλήρη ανάρρωση του οδηγού.

Ο προεδρος του κλαμπ, Ράινερ Φέρλινγκ, εξέφρασε πρόσφατα την ελπίδα ότι ο θρύλος της Φόρμουλα θα είναι σύντομα σε θέση να εμφανιστεί δημόσια. «Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι σε καλά χέρια, ότι δέχεται αγάπη και περιβάλλεται από ασφάλεια και σιγουριά. Είναι σίγουρα τυχερός που έχει μια τόσο δεμένη οικογένεια για να τον στηρίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X