ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μία Καλίφα: Δίνει συμβουλές ..... στα νέα κορίτσια

Οι 3 μήνες στον κλάδο στις ροζ ταινείες τη στοιχειώνουν ακόμη

Ένα βίντεο που πόσταρε στο TikTok η 27χρονη sportscaster προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα social media

Παρόλο που αποσύρθηκε από τη βιομηχανία του πορνό πριν από έξι χρόνια, έχοντας εργαστεί σε αυτή για μόλις τρεις μήνες, η Μία Καλίφα μετανιώνει πικρά για την εμπειρία της στο συγκεκριμένο κλάδο, που ομολογεί ότι τη στοιχειώνει ακόμα.

Ένα βίντεο που ανέβασε στη δημοφική πλατφόρμα του TikTok η Αμερικανίδα sportscaster με καταγωγή από τον Λίβανο στάθηκε αφορμή να «φουντώσει» ξανά στα social media η συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της, με την ίδια να αναγκάζεται να υπερασπιστεί εκ νέου τον εαυτό της στο Twitter, απαντώντας σε όσους ενοχλήθηκαν από τα λεγόμενά της.

 

@miakhalifa

It is what it was

original sound - weebkiller

Το επίμαχο κλιπ στο TikTok που ξεκίνησε τη συζήτηση δείχνει την 27χρονη σήμερα Καλίφα να στέκεται μέσα στο σπίτι της με ύφος «χαμένο» και φορώντας ένα μπουρνούζι. «Η ωριαία κρίση αποσύνδεσης από την πραγματικότητα που σε πιάνει όταν θυμάσαι ότι η μοναδική εικόνα που έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι για σένα βασίζεται αποκλειστικά στους τρεις πιο ταπεινωτικούς, τοξικούς και μη χαρακτηριστικούς μήνες της ζωής σου, όταν ήσουν 21 χρονών», γράφει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X