ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαξίμου: Από τα κοντοσούβλια... στα γκουρμέ

Τι έτρωγαν επί εποχής Σύριζα και τι τώρα με Ν.Δ

«Τόσες ώρες στο Μαξίμου, δεν πεινάνε; Δεν τρώνε;», είναι η απορία που μεταφέρει ο «Βηματοδότης» και εξηγεί ποιες είναι οι νέες συνήθειες στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Εμαθα λοιπόν ότι τα ντελίβερι πήραν φωτιά το τελευταίο διάστημα στο πρωθυπουργικό μέγαρο. Πάνε κι έρχονται και τα φαγητά μπαίνουν από την πίσω πόρτα. Οι περισσότεροι προτιμούν τις… "Ορνιθες" στο Κολωνάκι για κοτόπουλο στη σούβλα και για μπιφτέκια από κοτόπουλο. Επέλεξαν τις "Ορνιθες" γιατί βρήκαν την ονομασία αυτού του μαγαζιού κάπως πιο κουλτουριάρικη. Αλλωστε, όπως μου είπαν, θυμίζει και τους… Ορνιθες του Αριστοφάνη (λέμε τώρα)».

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «αποφεύγει τα μεσημεριανά γεύματα ή, για να ακριβολογήσω, τρώει πολύ ελαφριά και προτιμά να τρώει το βράδυ με την οικογένειά του. Αν χρειαστεί να γευματίσει, θα προτιμήσει ψάρι, όχι όπως ο προηγούμενος ένοικος του Μαξίμου που προτιμούσε τα… κοντοσούβλια. Τα έφερναν οι ντελιβεράδες στο Μαξίμου από την ταβέρνα "Νικήτας" στου Ψυρρή. Αλλά η προτίμηση του κ. Τσίπρα στα κοντοσούβλια ήταν εμφανής. Στα Τζουμέρκα όπου πήγε φωτογραφήθηκε με καμάρι δίπλα από ένα κοντοσούβλι και έδωσε τη φωτογραφία αυτή στη δημοσιότητα», αναφέρει η στήλη.

Πηγή: iefimerida.gr 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X