ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρέμασε τα παπούτσια στα 27 του πρώην παίκτης της Arsenal και του Ερμή

Τον νίκησε ο τραυματισμός

Αντρέας Γιωργαλλάς

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία μόλις 27 χρόνων αποφάσισε να δώσει ο Γκανέζος Emmanuel Frimpong. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα «φυτώρια» της Arsenal αφού εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας σε ηλικία μόλις 9 ετών. Ο Emmanuel Frimpong αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια μετά από τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής είχε συνολικά έξι εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα της Arsenal υπό την καθοδήγηση του Arsene Wenger και όλοι έβλεπαν μεγάλη προοπτική στον νεαρό ποδοσφαιριστή έστω και αν η συνέχειά του δεν ήταν η αναμενομένη.

Την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο την ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter γράφοντας, «Είναι με μεγάλη λύπη που αποφάσισα όπως σταματήσω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχω πρόβλημα με το γόνατο μου τα τελευταία πέντε χρόνια και πρέπει να τραβήξω πίσω από το ποδόσφαιρο. Από τον Νοέμβριο του 2017 δεν έχω αγωνιστεί. Αποφάσισα όπως δεν υποβληθώ σε επέμβαση αφού δεν απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο με πόνο».

Τέλος πρόσθεσε, «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στου συλλόγους που αγωνίστηκα, την Arsenal, την Charlton, την Barnsley, την Fulham, την Ufa, την AFC Eskilstuna και τον Ερμή, για την αγάπη και την στήριξη τους».

Ο πρώην συμπαίχτης του στην Arsenal Jack Wilshere του ευχήθηκε τα καλύτερα. 

Το πέρασμα από το Ερμή

Στις 17/08/2017 ο Ερμής ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας με τον Emmanouel Frimpong. Σύμφωνα με τα όσα έγραφε η ανακοίνωση «ο Γκανέζος μεσοαμυντικός με αγγλική υπηκοότητα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ερμή εύχονται στον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας». Ο Frimpong κατέγραψε 12 συμμετοχές με την ομάδα της Αραδίππου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X