ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κόλαση» η Ελευθερία με το... μικροσκοπικό της μπικίνι (pics)

Ξέρει να προκαλεί τους θαυμαστές της

Τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ των κουτσομπολίστικων εκπομπών εξαιτίας της νέας της σχέσης. Προσφάτως μάλιστα επιβεβαίωσε ότι είναι δύο μήνες μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Ταταράκη. Αυτά όμως αφορούν τις συγκεκριμένες εκπομπές. Στα ραντάρ του ανδρικού πληθυσμού η Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει από καιρό.


Πού είναι και τι κάνει η Ειρήνη με την κοκαΐνη (vid)


Απλώς φέτος το καλοκαίρι στρογγυλοκάθεται σε πιο κεντρικές θέσεις καθότι βρίσκεται στην πιο εντυπωσιακή της εκδοχή. Το σώμα της θυμίζει έντονα Τζένιφερ Λόπεζ κι αυτό ας μην θεωρηθεί ιεροσυλία από μέρους μας. Αν το παρατηρήσετε, θα δείτε κι εσείς ότι υπάρχει μια ομοιότητα. Μια ομοιότητα που προέρχεται περισσότερο από την αύρα παρά από τα απτά στοιχεία της εικόνας της.


Αυτά είναι τα δέκα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026


Η Ελευθερία Ελευθερίου μεταφέρθηκε με τη σειρά της στη Μύκονο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αφού πρώτα είχε κάνει παρέλαση σε μερικά ακόμα νησιά. Παρέλαση γιατί όπου κι αν βρέθηκε, όλοι στάθηκαν προσοχή. Σε όποια παραλία έκανε την ηλιοθεραπεία της και πόζαρε για φωτογραφίες, όλα τα βλέμματα κατευθύνονταν πάνω της και δεν έφευγαν.

Και πως να γίνει αλλιώς όταν το μόνιμο θέαμα είναι αυτό που βλέπετε και στις τρεις ακόλουθες λήψεις. Η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει με το μπικίνι της και το ύφος της, η στάση του σώματος, όλα αποπνέουν μια πονηρή αφέλεια.

 
 
 
View this post on Instagram

#mykonos #dayz #greece cheers to my photographer @ioanna__siampani

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) on

Ναι, ναι η Ελευθερία δεν είναι ποτέ αρκετή…. 

 Πηγή: eleftherostypos

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X