ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kinky Rabbit Club: Το νέο πάρτι οργίων με εισιτήριο 5.000 δολάρια (pics & vids)

Εκεί πηγαίνουν οι celebrities του Χόλιγουντ

Τα ερωτικά πάρτι του Kinky Rabbit Club είναι το νέο trend στο Χόλιγουντ, όπου πασίγνωστοι celebrities, κρυμμένοι πίσω από την εχεμύθεια που προσφέρουν οι διοργανωτές και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, βγάζουν μία διαφορετική πλευρά του εαυτού τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στις 3:00 τα ξημερώματα που είναι η ώρα της... λήξης, όλοι βρίσκονται στο απόγειο της ερωτικής διάθεσης και οι υπεύθυνοι αναγκάζονται ευγενικά να τους ενημερώσουν πως πρέπει να σταματήσουν και σιγά σιγά και να αποχωρήσουν από το χώρο.

Κάπως κουφό ακούγεται αυτό ε; Είναι όμως πραγματικότητα, καθώς αυτό αποκάλυψε Alina Ratuska που είναι event organizer των θεματικών βραδιών στην DailyMail.

Τι είναι όμως το Kinky Rabbit Club; Πρόκειται για ένα από τα hot πάρτι οργίων που γίνονται αυτή την περίοδο στο Χόλιγουντ, έχοντας πάρει την σκυτάλη από το «Snctm» μετά την δημόσια διαμάχη που είχε με ένα από τα ιδρυτικά μέλη του, τον «BunnyMan».

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 500 δολάρια, ενώ η VIP είσοδος έχει οριστεί στις 5.000. Άλλωστε τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα, καθώς όπως αποκαλύπτει η γεννημένη στην Πολωνία διοργανώτρια, υπάρχει τεράστια λίστα αναμονής, ενώ κάποιοι έχουν φάει... πόρτα.

 

«Κάποιοι μου προσέφεραν πολλά χρήματα, πάνω από το προβλεπόμενο εισιτήριο, ζητώντας να έρθουν με παρέα. Τους απάντησα αρνητικά. Είναι σημαντικό το κλίμα να είναι σωστό και να μην ξεφεύγουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Τα συγκεκριμένα πάρτι λοιπόν γίνονται σε διαφορετικές βίλες κάθε φορά και το παρών δίνουν περίπου 200 καλεσμένοι.

Μόλις όλοι φτάσουν εκεί, ξεκινάει το show με performers που προσπαθούν να τους βάλουν στο κλίμα. Κάτι που δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει: «Το τέλος κάθε event είναι τρελό, καθώς όπου και αν κοιτάξεις θα δεις κόσμο να κάνει σεξ. Στις κρεβατοκάμαρες, στους διαδρόμους παντού. Παντού υπάρχει αγάπη. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό ειδικά στις μέρες που συμβαίνουν τόσο κακά πράγματα».

 

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X