ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτι πάει «Χ» με τα οπίσθια της Μαντόνα! (Pics)

Μάλλον, έχει ως πρότυπο την... Κιμ Καρντάσιαν

Την δόξα της Kim Kardashian φαίνεται ότι ζήλεψε η Madonna, αφού σε πρόσφατη εμφάνισή της η 60χρονη Βασίλισσα της pop είχε να επιδείξει... αρκετά μεγαλύτερο όγκο στην πίσω πλευρά του σώματός της.

Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δείχνουν την Madonna να τραγουδά στη σκηνή με τον 13χρονο γιο της, David, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχουν προκαλέσει σάλο.

Αιτία αυτή τη φορά δεν είναι οι στιλιστικές επιλογές του ποπ ειδώλου, που μπορούν να χαρακτηριστούν ενίοτε ως ακραίες, αλλά η αλλαγή που έχει επέλθει το τελευταίο διάστημα στο σώμα της.

Όπως μπορεί κανείς να δει στα βίντεο και τις φωτογραφίες, η πίσω όψη της 60χρονης σταρ θυμίζει πλέον... Kardashian, με τα οπίσθιά της να προεξέχουν σε μια διόλου φυσική γωνία από το υπόλοιπο σώμα της.

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν απογοήτευση για την απόφαση της Madonna να παρέμβει με αυτόν τον «παραμορφωτικό» τρόπο στο σώμα της, αφού η φιγούρα της ήταν ήδη εξαιρετική για την ηλικία της, λόγω της αγάπης της για τη γυμναστική.

Πάντως, παρά τον σάλο που προκλήθηκε, η Madonna δεν έχει αποκαλύψει ακόμη εάν όντως έβαλε εμφυτεύματα στα οπίσθιά της ή εάν πρόκειται απλά για «μαξιλαράκια» κάτω από τα ρούχα της, προκειμένου να προκαλέσει για μία ακόμη φορά συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση